Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

Az Erzsébet téren található OfficeUP iroda a Design Héten debütált abból a célból, hogy megmutassa, egy kis helyiségből is lehet rövid időn belül kreatív és trendi munkakörnyezetet kialakítani. A hazai környezetből is kiemelkedő ideiglenes irodát csütörtök estig bárki ingyenesen kipróbálhatja.

360_officeup

A Dizájn Hét alkalmával bárki kipróbálhatja, milyen egy magas színvonalon kivitelezett dizájn irodában dolgozni. Erre az alkalomra hozta létre az iroda.hu az Erzsébet téren található OfficeUP irodát, amely 2018. október 18-ig ingyenesen látogatható minden nap 9-19 óra között. Az iroda célja, hogy megmutassa, a helyiségek kialakításánál nem a méret a lényeg, hanem azok a kreatív megoldások, amelyeket alkalmazva egy kis térből is egyedi és inspiratív munkakörnyezetet lehet teremteni.

officeup1

Az irodában a legújabb dizájn bútorok láthatók, többek között kényelmes lounge székek, prémium minőségű forgószék, és tabletről vezérelhető smart irodarendszer is, amelyeket a helyszínen ki lehet próbálni. Az irodába betérő érdeklődők munkavégzés céljából is igénybe vehetik az OfficeUP iroda szolgáltatásait: munkaállomásokat foglalhatnak, meetingeket szervezhetnek és kávézhatnak is egy jót. A 36 négyzetméteres közösségi iroda tervezéséért és kivitelezéséért a LEVEL UP Office Design csapata felelt, akik 30 órán keresztül több mint 50 emberrel közösen alakították ki az OfficeUP iroda végleges arculatát.

Az OfficeUP iroda másik célja, hogy felhívja a figyelmet a kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő Az Év Irodája versenyre, amelynek keretén belül a legdizájnosabb irodákat és közösségi tereket díjazzák. A győzteseket 2019. február 20-án, az Akvárium Klubban az OfficeUP eseményen hirdetik ki.

officeup12

A nevezéseket a www.azevirodaja.hu oldalon várják a szervezők.

Az OfficeUP projektben részt vettek:

LEVEL UP Office Design – belsőépítészeti tervezés és projektmenedzsment

Bravosincord Kft. – irodai- és ülőbútorok

Algeco – irodakonténer

CityPlant – növénydekoráció

LifeWall – egyedi tapéta

DECOR FLOOR – padlószőnyeg és dizájn bútorok

DekoRatio Branding & Design Studio – kreatív tervezés

Fém álmennyezet – álmennyezet

Luminis Innovation Kft. – világítástechnika

Nespresso – kávé

Visual Europe Group – irodatechnikai megoldások

Wall Decor – Bambuszmánia – motoros akusztikai függöny

MasterClean Kft. – őrző-védő szolgálat
(BrandTrend)