Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

A tranzakció, amely a joghatóságoknál, várhatóan 2018. decemberében zárul le a szabályozási jóváhagyásokat és a munkavállalói konzultációkat követően. A Mars Drinks 2017-ben megközelítőleg 350 millió dolláros árbevételt termelt.

Ezzel az üzlettel a Lavazza Group folytatja nemzetközi terjeszkedési stratégiáját a számára jelentős piacokon, (Észak-Amerikában, Németországban, az Egyesült Királyságban és Franciaországban), valamint tovább erősíti a Lavazza Office Coffee Service (OCS) és italautomata értékesítési csatornákat, amelyek jelentős mértékben hozzájárulnak a cég további növekedéséhez és fejlődéséhez.

Nuvola Lavazza in Turin Italy ©AndreaGuermani_s

A Mars vállalatától megvásárolni kívánt üzletág magában foglalja az egyszerre egy adagot készítő (single-serve) Flavia gépek és a Klix önálló automata berendezések üzletágát – két vezető márkát az OCS és az automata szegmensekben -, illetve számos ismert saját márkát.

A felvásárlás lehetővé teszi a Lavazza csoport számára, hogy konszolidálja a teljes kávépiaci lefedettségét, különös tekintettel a nem otthoni (Away-from-Home) üzletágra, a felhasználókkal való direkt kapcsolatot építő megközelítésre.
(BrandTrend)