Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

A személyes fejlődésben nyújt segítséget a hr-újságírók által alapított Beyourbest.hu tudásbázis. A Filter platform motorjával működő oldal szerkesztett formában, témák szerint rendszerezve gyűjti össze a téma magyar és angol nyelvű cikkeit a karriertanácsoktól, stresszkezeléstől kezdve a párkapcsolatokon és családon, gyermeknevelésen át a kultúráig.

A Beyourbest.hu célja, hogy személyes fejlődés témájában hiteles és minőségi tudásbázist teremtsen. A szerkesztők csak válogatott tartalmat kínálnak: a téma cikkeit előzetes szűrés után nyújtják át az olvasóknak. Ez kiemelten fontos az önfejlesztéssel, pszichológiával, képzéssel foglalkozó témák esetében, mivel számos áltudományos információ jelenik meg a területen. A platformon az ellentétes vélemények is egy helyen érhetők el, segítve a kiegyensúlyozott tájékozódást.

„A Beyourbest.hu mindenkinek szól, akit érdekel a saját fejlődése” – mondta Szegedi Juli, a beyourbest.hu társszerkesztője. „Miként keressem a boldogságot? Kiégtem vagy épp afelé tartok? Megnéznék egy jó filmet, ami a fejlődésemet szolgálja? Ezekre a kérdésekre segítünk választ adni a tudásbázisunk segítségével” – tette hozzá.

HR_fotoillusztracio_2

„Nem akarjuk magunknál tartani a szerkesztés jogát. Vannak témák, amelyekhez egyes bloggerek, szakmabeliek sokkal jobban értenek, őket szeretnénk témagazdaként bevonni a szerkesztésbe” –­ tette hozzá Viniczai Andrea, a beyourbest.hu másik szerkesztője. „Aki például specifikusan a hazai coachpiac történéseit vizsgálja, valószínűleg nálunk is jártasabb a téma szemlézésében” – mondta.

A Beyourbest.hu hírszűrő platform olvasói körében a legnépszerűbb témák közé tartozik az ön- és szervezetfejlesztés, a női hr-hírek, a párkapcsolati tematikák, illetve az általános hr-hírek gyűjteménye, valamint a stressz és a kiégés témaköre.
(BrandTrend)