Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

A Vodafone Magyarország az N-széria folytatásaként idén nyáron két okostelefonnal újítja meg sajátmárkás kínálatát. Az új készülékek tervezésénél az egyik legfőbb szempont az volt, hogy maximálisan felhasználóbarát kialakítással könnyítsék meg a mindennapi használatot, ugyanakkor lehetővé tegyék a legújabb 4G technológia élvezetét is, mindezt testre szabható, innovatív biztonsági megoldásokkal ötvözve. Az új Vodafone Smart sorozatot a németországi Vodafone tervezte és tesztelte, azzal a céllal, hogy ügyfeleinek díjnyertes, világszínvonalú dizájnt és kompromisszummentes minőséget biztosítson a lehető legjobb áron.

Smart_N9_ Black Titanium_Product Arrangement_Social Media_Vodafone

A Vodafone Smart N9 a legfrissebb Android™ 8.1 Oreo™ operációs rendszerrel rendelkezik, amelyet egy négymagos MediaTek processzor működtet. A készülék 13 MP-es, autofókusszal ellátott hátlapi és 8 MP-es széles látószögű előlapi kamerával felszerelt. A nagyméretű, szinte keret nélküli 5,5”-os HD+ kijelző lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kedvenc alkalmazásaikat és az általuk megörökített pillanatokat nagy felbontású, 18:9 képarányban élhessék át újra.

A 16 GB belső memória egy további SD-kártyával bővíthető 32GB-ig, amely elegendő helyet kínál a fotók és videók számára, míg a hosszabb ideig tartó használati időt egy 2900 mAh-es akkumulátor biztosítja. A Smart N9 vészhelyzetben is kéznél van, hiszen a beépített biztonsági megoldásokkal akár zárolt képernyőn keresztül is gyorsan és egyszerűen küldhető személyre szabott SOS üzenet öt előre megadott telefonszámra. A biztonsági funkciókat erősíti a kezdőképernyőn elhelyezett gyorsbillentyű is, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók könnyedén meg tudják osztani aktuális helyzetüket, így a közeli hozzátartozók azonnal értesülhetnek arról, hogy merre jár az, aki igazán fontos számukra. Mindemellett a megújult ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően a készülék mindig biztonságban van, és egy érintéssel használatba vehető.

Smart_N9_Silver Aluminium_Product Arrangement_Social Media_Vodafone

A Vodafone Smart N9 elegáns ezüst-alumíniumborítást kapott, és a „kisebb előlap, nagyobb képernyő” elv mentén kialakított dizájn által tökéletesen illeszkedik a kézbe.

A Vodafone Smart N9 Lite szintén továbbfejlesztett technológiával rendelkező 4G képes készülék, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók a legtöbbet hozzák ki a Vodafone 4G hálózatából, így akár az otthoni vezetékes kapcsolattal azonos minőségű internetet tapasztalhatnak.

Az elsősorban családok számára tervezett okostelefon Android™ 8.1 Oreo Go™ operációs rendszerrel rendelkezik, amelyet egy négymagos MediaTek processzor működtet. A készülék 8 MP-es, vakuval ellátott hátlapi és 5 MP-es előlapi kamerával van felszerelve. A vékony kialakítású dizájnnak köszönhetően, amely 5.34”-es kijelzővel és kiváló minőségű, 18:9-es képaránnyal párosul, nem jelent problémát akár a szélesképernyős alkalmazások, játékok, akár a videók élvezete, mindemellett a keskeny perem is hozzájárul a maximális felhasználói élményhez.

A 16GB belső memória 32GB-ig bővíthető, elegendő helyet adva a fotók és videók számára, míg a hosszabb ideig tartó használati időt egy 2460 mAh-es akkumulátor biztosítja. A Smart N9 Lite különlegessége speciális védelmi- és biztonsági funkcióiban rejlik, amelyek segítségével a szülők nyomon követhetik és szabályozhatják, hogy gyermekük milyen alkalmazásokat, mennyi ideig használ, így teljes körűen testre szabhatják a készülék használatát. A beépített intelligens biztonsági megoldások között szerepel a valós idejű helymegosztás a hozzátartozókkal, SOS üzenetek küldése előre megadott személyeknek, valamint segélyhívások indítása.

A minden téren a hétköznapok megkönnyítésére tervezett készülék Simple Notifications funkciót is kapott, így az értesítések rendszerezése és rangsorolása hozzájárul ahhoz, hogy a fontos információk mindenképpen célba érjenek.
(BrandTrend)