Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

A 2018-as Cosmopolitan Beauty Awards május 17-én este tartott díjátadóján ismét a világ legmenőbb és legkedveltebb szépségtermékeié volt a főszerep. Az innovatív szépségápolási termékeket és eszközöket kínáló Nu Skin rutinos versenyzőnek számít az effajta szakmai díjkiosztókon, és természetesen erről az eseményről sem távozott üres kézzel.

Dinók Erika, a Nu Skin kelet-európai senior értékesítési menedzsere az elismerés kapcsán elmondta: „Korunk elfoglalt, rohanó életet élő embere olyan bőrápolási termékeket keres, amelyek többféle jótékony hatással rendelkeznek, miközben a használatuk a lehető legegyszerűbb, leggyorsabb, és lehetőleg hamar látható és érzékelhető eredményt nyújtanak. Az idei Cosmopolitan Beauty Awards eredménye megerősített bennünket abban, hogy az ageLOC LumiSpa tudományos igényű fejlesztése, alapos tesztelése és a fejlesztéshez kapcsolódó, számtalan klinikai tanulmány eredményeként a lehető legjobb szépségápolási eszközt adhattuk a vásárlóink kezébe.”

NuSkin_LumiSpa3

A Nu Skin felhasználóbarát fejlesztése egy vízálló, kézben tartható bőrápolási rendszer: a vállalat tudósai által kifejlesztett és bőrgyógyászok által tesztelt ageLOC LumiSpát a bőr szerkezeti fehérje-termeléssel kapcsolatos ageLOC génexpressziós technológia inspirálta.

Az ageLOC LumiSpa saját töltőállvánnyal, illetve egy normál és egy durvább szilikon kezelőfejjel rendelkezik. A kezelőfejek finom, nem karcoló felülete higiénikus, míg tisztításuk általában egyszerűbb a piacon gyakrabban fellelhető kefés kezelőfejeknél. A szilikon kezelőfej továbbá optimális frekvencián mozog ahhoz, hogy alapos tisztító és bőrsimító hatást fejtsen ki az egészséges és friss megjelenésért. A készülék a szabadalmazott ellentétes irányú mozgás és a pórusösszehúzó hatás révén megtisztítja az arcbőrt a környezeti szennyeződésektől, a kosztól és a sminktől, mialatt számos jótékony hatást (apróbb pórusméret, sima bőrfelület, puha, alaposan megtisztított, ragyogó bőr, világosabb bőrtónus és friss megjelenés, elhalt hámsejtek eltávolítása), amelyek a rendszeres, napi kétszer kétperces használat mellett tovább fokozódhatnak.
(BrandTrend)