Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

Már decemberben megalapította Mészáros Lőrinc a Magyar Sportmárka Zrt.-t Szélesi Ágnessel, aki a novemberben még ideiglenesen kapitánykodó Szélesi Zoltán felesége – írja az Index.

A HVG azt is megtudta, hogy folynak az új márka bevezetésének előkészületei, de Szélesi nem árult el részleteket a lapnak. “A nevesebb hazai tervezők körében egyelőre nem ismert, hogy ki álmodhatja meg a sportruházatok és sportszerek dizájnját. Márpedig ez nem kis feladat, speciális ismereteket igényel az aerodinamikától kezdve az anatómiáig számos területen. A sikerről mindenesetre a felügyelőbizottságban ülő Mészáros-lány, Beatrix, valamint Mészáros Lőrinc kipróbált emberei, a jogász Egyedné Páricsi Orsolya és Alcsútdoboz fideszes alpolgármestere, Tima János gondoskodnak” – írják.

2rule

A 2RULE márkanevet már levédették. Nagy kérdés, mire megy az eredetmondák mitikus madara a külföldi piacon, de könnyen előfordulhat, hogy a Puskás Akadémia már ebben fog pompázni hamarosan. Ha megnyerik a Magyar Kupát, akár már az Európa Ligában is. Jelenleg az adidas a felcsútiak beszállítója.
(BrandTrend)