Kategória: Desztináció branding és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Balatonfűzfőn, a főút mellett, egy csodálatos sarki telken, a pünkösdi négy napban startol a Kikötő PLACC, amely a szervezők szándéka szerint egy közösségi csodakert lesz, ahol lehet jókat enni-inni, megpihenni, magyar termelőktől vásárolni. A korábbi rendezvényekről jól ismert  dizájn sarkon pedig magyar tervezőkkel, kiállítókkal lehet találkozni, rég áhított kincseikre lelni.

A vendéglátói részt a Food Truck Show csapata alkotja, akiknek jóvoltából hétről hétre változatos food truck-ek hajtanak majd be a kertbe izgalmasabbnál izgalmasabb falatokkal nyűgözve le a piacozás szerelmeseit.

A Kikötő PLACC a kezdeti időben csütörtöktől vasárnapig tart nyitva, reggeltől estig. A főszezonban azonban elképzelhető, hogy már egész héten tárt kapukkal várják a látogatókat! A szervezők a balatoni közönséggel is szeretnék megismertetni színes és extra minőségű piacukat, amely egyfajta pihenőhelyként is funkcionál majd.

Császári Flóra, a PLACC rendezvénysorozat megálmodójának és társainak célja, hogy a Balatonra látogatók a nyaralásukhoz szükséges élelmiszereket már közvetlenül a minőségi termelőktől tudják megvásárolni, azaz a Kikötő PLACC legyen az első állomás.

placc

A pünkösdi nyitóhétvégén kivételesen péntektől hétfőig várják az érdeklődőket, a gyerekkel érkezőknek sem kell aggódniuk, az apróságokat gyerek játszósarok várja, és természetesen ez is, mint minden PLACC, kutyabarát! A rendezvényre a belépés ingyenes.
(BrandTrend)