Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

A PwC Magyarország és a Trade Magazin először adta át a legjobb FMCG – munkahely nívódíjakat a Business Days konferencia keretében. A választása alapján a Procter&Gamble az egyik legjobbra értékelt munkáltató az FMCG szektorban. A vállalat most egy egyedülálló lehetőséget kínál diákoknak a világ minden tájáról – beleértve a magyar tanulókat is – a legtehetségesebbek a P&G CEO Challenge programhoz csatlakozva betekintést nyerhetnek egy milliódolláros globális nagyvállalat működésébe.

A vállalatok rangsorát a PwC által közel 15 ezer, 16–26 éves diák közreműködésével készített felmérésre alapozták. A tanulók által legtöbbször kiemelt cégek kaptak helyet a legjobbak között. Összességében 4, magyar székhelyet is üzemeltető FMCG vállalat – köztük a P&G Magyarország is – részesült Nívódíjban a diákok választása alapján.

A felmérésből kiderült, hogy a megkérdezettek számára a munka és a magánélet egyensúlya, valamint a rugalmas munkavégzés a legfontosabb szempont munkahelyválasztásuk során. A második helyen a munkakörnyezet, a munkatársakkal való viszony áll, míg a fizetés csak a harmadik legmeghatározóbb tényező a fiatalok számára az ideális munkahely megtalálásakor.

FMCG Excellence Award - 2017

„Az ehhez hasonló elismerések adják a legjobb visszajelzést a mindennapok során végzett munkánkról. A P&G-nél – a világszínvonalú márkákkal való izgalmas munka mellett – fontos a rugalmasság, a motiváló munkakörnyezet és a barátságos légkör. Örülünk, hogy ez a fiatal generáció már most értékeli és elismeri ezeket az értékeket.  Az éppen futó P&G CEO Challenge program kapcsán pontosan ilyen fiatal tehetséges diákoknak szeretnénk lehetőséget adni a csapatunkhoz való csatlakozásra és arra, hogy saját maguk is megtapasztalják, milyen a P&G-nél dolgozni” – mondta Karolina Bartelak, a P&G közép-európai talent menedzsere.
(BrandTrend)