Kategória: Desztináció branding és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Több mint hatezer Facebook-rajongót gyűjtött idén nyáron a Tisza Balneum Hotel, amely így a hazai szállodák közül a legtöbb új lájkolót szerezte – derül ki a Front Page Communications által készített elemzésből. A tourism&social című e-magazin őszi számában található összefoglaló szerint jelenleg a sümegi Hotel Kaptány Wellness vezeti a magyar hotelek toplistáját 123 ezer rajongóval.

Új rajongók – TOP 10 magyar szálloda a Facebookon*

2017. június-augusztus között szerzett
új rajongók száma alapján

(kerekített számok)

1. Tisza Balneum Hotel 6,5 ezer
2. Hotel Visegrád 3,2 ezer
3. Gunaras Resort SPA Hotel 2,8 ezer
4. Aquaworld Resort Budapest 2,7 ezer
5. Wellness Hotel Gyula 2,5 ezer
6. Castellum Hotel Hollókő 2,4 ezer
7. Hunguest Hotel Forrás 1,9 ezer
8. Aquaticum Debrecen 1,6 ezer
9. Hotel Délibáb – Hajdúszoboszló 1,4 ezer
10. Hotel Lövér 1,3 ezer
Forrás: Front Page Communications

*A lista MSZÉSZ (Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének) tagok szálláshelyet népszerűsítő, hivatalos Facebook-oldalait tartalmazza.

A Fészbuker.hu adatai alapján összeállított toplistán a nyári hónapok rajongószerzésében a Hotel Visegrád lett a második, 3,2 ezer új lájkolóval, a dobogó harmadik fokára pedig a Gunaras Resort SPA Hotel léphetett fel 2,8 ezer új követővel.

A teljes rajongószámot tekintve a hazai szállodák közül a Hotel Kapitány Wellness vezeti a rangsort 123 ezer rajongóval. Második a Bambara Hotel (74 ezer), harmadik pedig az Oxigén Hotel Family & Spa Noszvaj (54 ezer).

A „turizmus a közösségi médiában” alcímmel megjelenő kiadványban a Facebook-oldalak teljesítménye mellett szállodai közösségi média oldalakat üzemeltetők részére találhatóak őszi és téli tartalmi javaslatok, valamint a Front Page Communications szakértőinek hasznos tippjei adminok részére.
(BrandTrend)