Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

Az Árukereső.hu idén hetedik alkalommal szervezte meg Magyarország legnagyobb internetes kereskedelmi versengését, az Ország Boltja versenyt.

Az idei évben a jelentkezők két új kategóriában is indulhattak (Mobilkommunikáció és Webpláza), így ezúttal összesen 37 díj került kiosztásra: 19 népszerűségi díj, 17 minőségi díj, valamint a legjobb webáruháznak járó Ország Boltja fődíj.

2017-ben Az Ország Boltja megtisztelő címet a Játéknet Webáruház nyerte el, mely 2005-ben indult családi vállalkozásként, mára pedig az ország egyik legnagyobb játék webáruházává nőtte ki magát. A Játéknet Webáruház az első, akinek sikerült dupláznia a verseny történelmében, hiszen már 2014-ben is elnyerte Az Ország Boltja címet.

orszag boltja

A megmérettetés a tavalyi évekhez hasonlóan idén is nagyszabású ünnepséggel zárult, amelyre a szakma és a közélet ismert szereplői, hírességei is meghívást kaptak. A gálán a résztvevőket  az 1920-as évek izgalmas, vad és dekadens világát megidéző hangulat fogadta. A díjátadó helyszínéül idén a Várkert Bazár szolgált, a műsorvezető pedig Harsányi Levente volt.

A kategória díjak egy részét az online piacon meghatározó szerepet betöltő cégek képviselői adták át, más részét pedig olyan közszereplők, akik az egyes kategóriák tematikájához köthetőek. Így került a választás többek között Zsidró Tamásra, aki a Divat és ruházat kategória nyertesének nyújtotta át a díjat. Czollner Gyula az Autó-motor, Szekeres Nóra a Baba-mama, Buday Péter pedig az Élelmiszer kategória első helyezettjének díját adta át. Béres Alexandra a Sport és fitnesz, míg Görög Zita a Szépségápolás és egészség kategória díjátadói voltak.
(BrandTrend)