Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

Idén ősszel veszi át századik, zászlóshajónak számító A380-as repülőgépét az Emirates. A 260 darab szélestörzsű repülőgépből álló flottájával az Emirates a legnagyobb A380-as és Boeing 777-es géptípus-üzemeltető. A légiközlekedésben mérföldkőnek számító esemény alkalmából az Emirates kedvezményes díjszabást kínál azoknak az Economy vagy Business osztályon utazó magyar világjáróknak, akik 2017. szeptember 21. előtt foglalják le jegyüket a légitársaság globális útvonalhálózatának valamely, az akcióban szereplő célállomására.

A naponta közlekedő Budapest-Dubaj járatnak köszönhetően a magyar utasok egyetlen átszállással kényelmesen eljuthatnak akár Delhibe, Pekingbe, Tokióba, Johannesburgba, Colomboba vagy Sydneybe.

Emirates_Airbus380

A magyar utasok a Budapest-Dubaj utat tágas Boeing 777-es repülőgéppel tehetik meg, dubaji átszállásukat követően az ikonikus A380-as fedélzetén folytathatják útjukat Pekingbe, Tokióba, Johannesburgba vagy Sydneybe.

A First és Business osztály utasait kényelmes kanapék, exkluzív borok és szeszes italok széles választéka, valamint egyéni igények alapján készített koktélok várják az Emirates ikonikus A380-as fedélzeti lounge-ában. A fedélzeti lounge privát jacht kabinok ihlette legújabb kialakítása egyszerre kínál bensőséges és közösségi teret. Az első Emirates A380, amelyben már az új tervezésű lounge kapott helyet, 2017 júliusában debütált.
(BrandTrend)