Kategória: Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Októbertől Szőke Péter, a Deloitte Zrt. stratégiáért és digitális szolgáltatásokért felelős igazgatója látja el a Dentsu Aegis Network (DAN) cégcsoportba tartozó Isobar Budapest irányításának feladatait.

Az új vezető az Isobart átmenetileg irányító Novák Pétertől veszi át a globális hátterű, kommunikációs és digitális marketing ügynökség budapesti irodájának vezetését.

Szoke_Peter

Szőke Péter több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik stratégiaalkotási, transzformációs és digitális területeken. Számos iparágban és a régió több országában dolgozott globális ügyfelekkel. A Deloitte Zrt.-t megelőzően a KPMG Data&Analytics üzletágát vezette, illetve a Boston Consulting Group (BCG) budapesti irodájában töltött el 10 évet. A hazai startup-életben befeketetőként és mentorként vállal szerepet.

Az új vezető feladata, hogy a 21 éve alapított – és sokáig Kirowski néven ismert – Isobar Budapest még innovatívabban támogassa ügyfeleit a stratégiaalkotástól a megvalósításig a fogyasztócentrikus kreatív, márkaépítési és széleskörű digitális szolgáltatásaival.
(BrandTrend)