Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

A lengyelországi központú PEPCO üzletekben megtalálhatók felnőtt- és gyermekruházati cikkek, cipők, kiegészítők, játékok, iskolaszerek, valamint lakberendezési termékek is. A gyermekruházati kategória értékesítési eredményeit tekintve a PEPCO Közép-Európa piacvezető vállalatainak egyike. Az üzletekben mindemellett elérhetők különböző szezonális termékek is, amelyek választékát a helyi igényeknek megfelelően állítják össze.

Pepco_Corvin_Pláza

„Dinamikus növekedésünkben jelentős szerepe van az üzletek kiváló elhelyezkedésének, a kedvező árú, minőségi termékeknek, valamint a kényelmes, vásárlóbarát üzletkialakításnak” – nyilatkozta a vállalat intenzív expanziójának sikeréről Potyi Gergely, a PEPCO operatív vezetője. „Büszkeséggel tölt el minket, hogy a magyar vásárlók bizalma lehetővé tette számunkra, hogy alig több mint két év után megnyithassuk a 100. üzletünket. Az új boltjainkat is a megszokott optimális belső elrendezés, az átlátható termékkihelyezés, valamint a vásárlók szakszerű, kedves, hatékony kiszolgálása jellemzik.”

A PEPCO 2015 óta a kiskereskedelmi szektor jelentős munkáltatójává vált Magyarországon, és immár több mint 900 főt foglalkoztat. A vállalat a jövőre vonatkozóan is ambiciózus növekedési célokat fogalmazott meg. Az eddigi dinamikus terjeszkedést folytatva, a következő években még több vásárlót szeretne elérni a megyeszékhelyek és a főváros mellett a kisebb vidéki településeken is.
(BrandTrend)