Kategória: Desztináció branding és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Június végén indította el a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi turizmust népszerűsítő kampányát. A több hónapon át tartó akció során olyan természeti és épített értékekre hívják fel a figyelmet, amelyek méltán lehetnek kiemelt turisztikai célpontok. Az ügynökség fő törekvése, hogy megismertesse hazánk – talán kevésbé előtérben lévő – felfedezésre váró kincseit a nagyközönséggel és az utazókkal.

Mßdai Vivien_02

Az MTÜ felkérésére több híresség is csatlakozott a programhoz. Többek között Mádai Vivien, a TV2 műsorvezetője is vállalta, hogy népszerűsíti a belföldi turizmust. A televíziós így fogalmazott: „Ha utazás, akkor inkább belföld, rengeteget utazunk itthon. Lokálpatrióta vagyok, nagyon szeretek itthon élményeket gyűjteni, nehezen hagyom itt Magyarországot, hiszen nagyon szép hely, rengeteg gyönyörű vidékkel. Fontos számomra az, hogy megismertessem a kisfiammal a szép magyar tájakat. Rengeteg olyan hely van, amit érdemes megnézni. Azt látom, hogy egyre nyitottabban állnak az emberek Magyarország megismeréséhez és egyre jobban érdeklődnek a belföldi utazások iránt is. Annyi felfedezetlen rejtett vidék van hazánkban, hogy kár lenne kihagyni őket, ráadásul mind közel van!”

Nagy Laszlo

A műsorvezető mellett Nagy László, a magyar férfi kézilabda válogatott csapatkapitánya,
a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának tagja is a kampány egyik arca és népszerűsítője. Nagy László a kampánnyal kapcsolatban elmondta: „Azt gondolom, hogy Magyarország az elmúlt években nagyon sokat fejlődött. Ez a kampány nagyon fontos és előnyös lehet mindenki számára. A családommal együtt azért veszünk részt, mert rengeteg gyönyörű és felfedezésre váró hely van még Magyarországon, amit úgy gondolom, mindenkinek érdemes meglátogatni. A családommal mi a Balatont, valamint a gasztronómiai élményeket nyújtó helyeket, borvidékeket választjuk leggyakrabban. A pihenésünk legfőbb szempontjai pedig, hogy a választott úti cél nyugodt, gyermekbarát, sportolásra és kikapcsolódásra alkalmas helyszín legyen. Az emberek vegyék a bátorságot, és induljanak el, mert rengeteg olyan helyet meg tudnak látogatni, amelyekről nem is gondolnák, hogy mennyi csodát rejt.”

A kampány június közepétől az őszbe nyúlóan mutatja be hazánk kivételes látnivalóit.
(BrandTrend)