Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

Tovább bővíti szolgáltatásait a dm, július közepétől az üzletekben egészségpénztári kártyákkal is fizethetnek a vásárlók, így kényelmesen használhatják fel egészségpénztári egyenlegüket többféle termékkörre.

S hogy milyen termékeket lehet beszerezni már a dm-ben is az egészségkártyával? Babaápolási termékek széles körét, babafürdetőket, babakrémeket, babaolajakat, testápolókat és nedves törlőkendőket, pelenkákat, szoptatási kiegészítőket, bébiételeket, tápszereket, müzliket, babakekszeket, a kismamáknak terhességi termékeket. Egészségpénztári kártyával megvásárolhatók a drogériában vitaminok, gyógyteák, fülcseppek, étel-érzékenyeknek szánt élelmiszerek. Női higiéniai termékek széles köre, lábápolók, szemüvegek és szemüveg-kiegészítők, fogápolási termékek, műfogsor-rögzítők, napozó termékek, fertőtlenítő termékek érhetők el a kártyák terhére, a pontos termékkörről a dm weboldalán tájékozódhatnak a vásárlók.

egészségkártya 1000

A következő egészségpénztári kártyákat fogadja el a dm: Medicina, MKB, OTP, Patika és Új Pillér, Prémium, Vasutas, Vitamin.

A dm üzleteiben lehetőséget biztosít a vásárlóknak, hogy mobiltárcával is kiegyenlítsék számlájukat, valamennyi boltjában ingyenes wifi áll a vásárlók rendelkezésére, egy éve debütált a drogéria új mobilalkalmazása is, a törzsvásárlók számára a dm applikációja egyet jelent a törzsvásárlói kártyájukkal.
(BrandTrend)