Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

Az Emirates SkyFresh az Emirates SkyCargo dubaji központjának korszerű infrastruktúrájával, modern szélestörzsű repülőgépekből álló flottájával, innovatív hűtőrendszeres megoldásaival, többek között a Ventilated Cool Dolly-val, valamint tapasztalt személyzetével teszi lehetővé, hogy a romlandó áruk a teljes szállítási folyamat során megőrizzék frissességüket.

Az Emirates SkyFresh, az Emirates SkyFresh Breathe és az Emirates SkyFresh Active különböző hűtőrendszeres védelmet kínál a romlandó áruk szállítására. Az Emirates SkyFresh alapszolgáltatás a hőre nem érzékeny gyümölcsök és zöldségek gyors földi szállítását, valamint – az Emirates SkyCargo White Cover védőborításának alkalmazásával – hővédelmét is biztosítja. A hőérzékeny áruk, például a frissen vágott virágok, az eladásra kész vágott zöldségek, gyümölcsök és a friss halak szállítását lehetővé tévő Emirates SkyFresh Breathe elsőbbségi földi kiszolgálást, valamint az Emirates SkyFresh Ventilated Cool Dolly által garantált védelmet nyújt. Az Emirates SkyFresh Active a szállítás során speciális hűtőkonténerek segítségével biztosítja a legmagasabb szintű védelmet a hőmérsékletváltozást nem tűrő romlandó árucikkek számára.

Emirates_SkyCargo_SkyFresh

Az Emirates SkyFresh Ventilated Cool Dolly, az Emirates SkyCargo legújabb innovatív hűtőrendszeres szolgáltatása olyan romlandó áruk frissen tartását teszi lehetővé, amelyek folyamatosan friss hideg levegőt igényelnek. A Ventilated Cool Dolly a szállítás során nemcsak állandó hőmérsékletet tart fenn, hanem egy ventilátor rendszer segítségével kintről folyamatosan friss levegőt szív be. A friss levegőt az egyedileg beépített szűrők megtisztítják, lehűtik, majd a hőérzékeny árut szállító konténerbe juttatják. A Ventilated Cool Dolly alumíniumból és poliuretánból készült szigetelt panelekből áll, és akár 16 tonna áru szállítására alkalmas. A Ventilated Cool Dolly a raklapokat is beleértve különböző méretű, az utasszállító gépek rakterében használt rakodó konténer tárolására alkalmas.

2016-ban az Emirates SkyCargo közel 400 ezer tonna romlandó árut szállított 150 célállomást magába foglaló globális hálózatában, így például lazacot Norvégiából, epret Kaliforniából, virágokat Ecuadorból, húst Ausztráliából, mangót az indiai szubkontinensről, bort és sajtot Franciaországból. Az Emirates SkyCargo nagy mértékben hozzájárul a romlandó áruk globális kereskedelméhez, valamint a helyi exporthoz.
(BrandTrend)