Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

Új szolgáltatás bevezetését jelentette be az Emirates, amely lehetővé teszi, hogy az Egyesült Államokba tartó utasok egészen a beszállás pillanatáig használják a laptopokat és tableteket.

Az Emirates Dubajon keresztül az Egyesült Államokba tartó utasai útjuk első felében és a dubaji átszállás során egyaránt használhatják laptopjaikat és tableteiket. Mielőtt felszállnak az Egyesült Államokba tartó járatukra, laptopjaikat és más, a szabályozás alá eső eszközüket ki kell kapcsolniuk és át kell adniuk a biztonsági szolgálatnak a beszállókapuknál. Az eszközöket, amelyek gondos csomagolást követően a repülőgép rakterébe kerülnek, a tulajdonosok az Egyesült Államok-béli célállomáson kapják vissza. A szolgáltatás nem jár plusz költséggel.

Emirates_szolgaltatas

Sir Tim Clark, az Emirates elnöke elmondta: „Célunk, hogy az új szabályozások betartása ne legyen kihatással az utasélményre. Az új ingyenes szolgáltatásunk lehetővé teszi az utasok, különösen az üzleti célból utazók számára, hogy egészen az utolsó lehetséges pillanatig használhassák eszközeiket.”

Március 25-től a Dubaji Nemzetközi Repülőtérről az Egyesült Államok felé tartó utasoknak nem engedélyezett az okostelefonnál nagyobb elektronikus eszközöket (az orvosi eszközök kivételével) felvinni a fedélzetre. Ezeket az eszközöket az utasoknak a feladott poggyászukba kell csomagolniuk.

Az amerikai Közlekedésbiztonsági Felügyelet által kiadott új biztonsági előírás az összes nonstop, az Egyesült Államokból Dubajba tartó járatra is érvényes, beleértve az átszállókat is. Nem érvényes az Emirates Milánón és Athénon keresztül az Egyesült Államokba tartó járataira, valamint a légitársaság más célállomásaira vagy célállomásaiból érkező járataira.
(BrandTrend)