Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

A Magyar Franchise Szövetség 2016-ban ismét kiírta pályázatát, amellyel összesen nyolc kategóriában indulhatott el a versengés a Szövetség szakmai elismeréséért. A piacvezető táplálék-kiegészítőket gyártó és forgalmazó BioTechUSA Az Év Hazai Franchise Hálózata címért pályázott, melyet el is nyert.

A minőségi szolgáltatás és a minőségi termékek biztosítása érdekében a BioTechUSA csapatának valamennyi tagja 2009 óta központilag szervezett, vizsgaköteles képzési programokon vesz részt táplálkozás, sportcélú étrend-kiegészítők és sporttudományok terén. Üzlethálózatukban szaktanácsadó eladók dolgoznak, akik komplex tanácsadást nyújtanak a vásárlások mellé ingyenes szolgáltatásként, annak érdekében, hogy minden fogyasztó személyre szabott kiszolgálásban részesülhessen, és olyan étrend-kiegészítőt vigyen haza, ami korának, nemének, egészségi állapotának és céljainak a legmegfelelőbb.

A 2016. évi franchise díjak kiosztására 2016. január 19-én került sor, a hazai franchise szakma legrangosabb eseménye, a Díjkiosztó Gálavacsora keretében. A BioTechUSA által elnyert Az Év Hazai Franchise Hálózata díját Kabina Péter belkereskedelmi osztályvezető vette át.

biotech_2

“Cégünk 1999 óta értékesít sportolók és az egészségükre odafigyelők számára minőségi étrend-kiegészítőket, 2005-ben nyíltak meg a BioTechUSA első franchise üzletei. Vállalatunkat mindig is a dinamikus fejlődés jellemezte, azonban az utóbbi néhány évben turbó fokozatba kapcsoltunk. A teljesség igénye nélkül megújítottuk a márka arculati elemeit, saját termékfejlesztési és minőségellenőrzési laborokat hoztunk létre, elindult a termelés a saját, 32 000 nm-es gyártóbázisunkon, bolthálózatunk új design-t kapott és elindult a nemzetközi franchise terjeszkedés. Ezen intézkedéseknek és rengeteg ember összehangolt munkájának köszönhető ez a díj. Nagyon büszke vagyok arra, hogy olyan kollégáim vannak, akik szeretnek alkotni, akikkel folyamatosan olyan célokat tudunk megvalósítani, amiket pár éve talán még mi magunk sem hittünk volna, ezek a sikerek pedig mindannyiunkat tovább motiválnak” – nyilatkozta Lévai Bálint ügyvezető igazgató.
(BrandTrend)