Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

A Rehab Budapest nem csak országosan, de talán világszinten is egyedülálló koncepcióval gondolja újra azt, hogy mit is jelent modern és igényes férfinak lenni: a prémium üzlet egyszerre klasszikus borbélyszalon, ruhabolt és konyhával kiegészített kávézó. A hely szellemiségét és atmoszféráját a tulajdonos, Lányi Tamás a következőképpen foglalta össze: „Kiváló mesterborbélyaink vágnak klasszikus és elegáns frizurákat a vendégeknek, akik utána – vagy akár előtte – prémium ruhadarabok valamint napszemüvegek közül válogathatnak, barátaikkal pedig a bisztróban kávézhatnak vagy akár egy reggeli, esetleg egy ebéd közben beszélhetik meg a világ fontos dolgait” – mondta.

rehab-budapest

A borbély-élményt valóban exkluzív szolgáltatásokkal teszi teljessé és férfiassá a Rehab Budapest: az általuk forgalmazott Vuarnet napszemüvegek például garanciát jelentenek az egyediségre, hiszen egy ilyen kiegészítő egészen biztosan nem fog visszaköszönni az utcán – ugyanis csak a Rehabban lehet ilyet kapni.

rehab-budapest1

Hasonlóan trendik a kiváló minőségű, underground stílusú termékek, amelyek szintén az igényes, nagyvárosi férfi ideális kiegészítői. A másik jellegzetesség, ami egyedülállóvá teszi a szalont nem más, mint a páratlan gasztronómiai utazás.

rehab-budapest6

A kiváló kávékon kívül a kerékpársportokhoz erősen kötődő Rehab bisztrója az országúti versenyek helyszínei előtt tisztelegve az olasz, francia, spanyol és magyar konyha különlegességeivel készül az uraknak – már reggel 8 órától.

rehab-budapest5

A Rehab férfi-univerzuma hétfőtől szombatig, délelőtt 10 órától várja a prémium élményekre vágyó vendégeit – egyedül vasárnapokon engedélyeznek maguknak némi pihenést: „a vasárnapot meghagyjuk a bringázásnak” – nevetett Lányi Tamás.
(BrandTrend)