Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

A Huawei Technologies Hungary bejelentette, hogy tovább bővíti sporttámogatási tevékenységét Magyarországon: a vállalat a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) együttműködő partnereként a vízilabda és a kézilabda mellett részt vállal a hazai futball támogatásában is az elkövetkező évben. A Huawei ezzel párhuzamosan Facebook applikációt indított, hogy minél nagyobb szurkolói aktivitással lelkesítse és támogassa a magyar labdarúgó válogatott szereplését az Európa-bajnokságon.

„Kitörő örömmel tölt el bennünket, hogy a nemzetközi futballvilág képviselői mellett immár Magyarország labdarúgó sportját is támogathatjuk! – mondta Seth Wang, a Huawei Fogyasztói Üzletágának magyarországi vezetője.  Vállalatunk mottója, a „Make It Possible”, és a magyar válogatott bejutása az Európa-bajnokságra összhangban állnak. Bízunk benne, hogy a támogatásunkkal hozzájárulunk a magyar csapat további sikereihez és további eredményekben gazdag szereplést kívánunk számukra az Európa-bajnokságon!”

Huawei app

A „Make it possible” Facebook applikáció felhasználói kreatív fotókat készíthetnek arról, hogy hogyan szurkolnak a nemzeti válogatottnak. A legkreatívabb fotó készítőjét a vállalat legújabb zászlóshajójával, egy Huawei P9 okostelefonnal jutalmazza.
(BrandTrend)