Kategória: Desztináció branding és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Ha családi nyaralásához keresi a tökéletes helyszínt, akkor ne keressen tovább, mert elhoztuk Önnek a megoldást! A görög szigeteken garantáltan Ön és gyermekei is jól fogják magukat érezni. Miért gondolják ezt a Neckermann-nál? Íme, a magyarázat!

Minden görög sziget egy külön világ, mely csodákat rejt. Összegyűjtöttük a négy legkedveltebb sziget lehetőségeit, hogy legyen miből válogatni. Nyaralásra fel!

zth_fb_01

Zakynthos a Jón-szigetek megkapó szépségű darabja és bár a legkisebb a népszerű görög szigetek közül, mégis a természetkedvelő gyermekek számára egy valódi paradicsom. A csodálatos homokos strandok, a tengeri barlangok, az érintetlen, sziklás partok már önmagukban is számos programlehetőséget kínálnak az ide látogatóknak. A lista azonban ezzel korántsem ér véget. A sziget északi részén a mediterrán barát fókákat figyelhetjük meg, míg a déli részen a Mediterráneum egyik igen veszélyeztetett tengeri állatfajának, az álcserepes teknősnek (Caretta caretta) népes populációját leshetjük meg. De ha egy kis kalandra vágyunk, a kalózok vagy csempészek világába is visszarepülhetnek az időben, ha felkeressük a Navagio öbölben 1983-ban hajótörést szenvedett és félig a homokba süppedt hajó maradványait. Ha pedig még mindig rengeteg energiánk marad a sok látnivaló után, akkor a Laganastól 9 km-re található csúszdapark kamikaze és szabadesés csúszdái, a 300 m-es lassú folyója, a 800 m-es medencéje és a hullámfürdője még a legelevenebb gyermeket is kifárasztja.

zth_fb_03

Nyaralás Zakynthoson 7 éjszakára repülővel már 690 € (213 831 Ft) / 2 fő ártól

http://www.neckermann.hu/regio/zakynthos

HER_2

Görögország legnagyobb és legváltozatosabb szigete Kréta, különlegesen sokszínű vidékeivel, ahol a régi halászfalvaktól a varázslatos kis hegyi falvakig, az egyedülálló természeti kincsektől az ókori minószi birodalom páratlan műemlék együtteséig mindent megtalálunk. Gyermekes családok számára Kréta a bőség tárháza. Ha a tengerparti fürdőzés mellett egyéb izgalmas programmal is szeretnénk meglepni gyermekeinket, akkor olyan különleges programokkal lehet kedveskedni nekik, mint egy kirándulás a hersonissos-i Aquaworld Aquarium & Hüllő Mentési Központba, a fournes-ben található Botanikus Kertbe, a heraklioni Cretaquarium Thalassocosmos-ba, az Aqua Plus vízi parkba Hersonissos-ban vagy a sziget legnagyobb csúszdaparkjába, a Watercity-be.

HER_3

Nyaralás Krétán 7 éjszakára repülővel már 576 € (178 502 Ft) / 2 fő ártól

http://www.neckermann.hu/regio/kreta-heraklion

cfu_fb_01

Korfut, a Jón –szigetek gyöngyszemét legtöbben talán Gerald Durrell filmjéből ismerjük. A legzöldebb görög sziget, amely némiképp eltér Görögország többi részétől és mintha Itália varázsát idézné. Strandoláshoz kisgyerekekkel a legideálisabb az olaj- és gyümölcsfák övezte Szidari, ahol lassan mélyül a homokos part, vagy a sziget északi felén található Roda homokos strandja és vízi sportcentruma. Ez a tengerparti rész a szörfözők paradicsoma is egyben. Ha még több vízi élményre vágynának a gyermekek, akkor a Korfu várostól 12 km-re Aigos Ioannis-ban található 140 000 m2 –en elterülő Aqualand vízi park több mint 40 csúszdája és élménymedencéje biztosan elnyeri tetszésüket. Pihenésképpen pedig érdemes ellátogatni a Paleokastritsa városában található Corfu Aquarium-ba ahol megismerkedhetünk a tengeri élővilág csodálatos teremtményeivel.

cfu_fb_02

Nyaralás Korfun 7 éjszakára repülővel már 500 € (154 950 Ft) / 2 fő ártól

http://www.neckermann.hu/regio/korfu

rodosz_1

A Dodekanesos-szigetcsoport legnagyobb tagja, Rodosz mindent egyesít, amit a görög szigetekről elvárhatunk, a változatos természeti környezetet, gyönyörű strandokkal, háborítatlan falvakkal, ókori emlékekkel vagy Európa legnagyobb ma is lakott középkori óvárosával. A sziget azonban nem csak felnőttek, hanem gyermekek számára is számos kincset rejt. Érdemes ellátogatni Peta Loudhes-be a Pillangók Völgyébe, ahol egy fahidakkal átszőtt bámulatosan szép völgyben sétálva gyönyörködhetnek a káprázatos pillangókban, de képzeletben várúrként végigjárhatjuk Lindos fellegvárát is vagy elmerülhetnek a faliraki-i Vízi park élményeiben. Bárhogyan is döntsünk, unatkozni biztosan nem fogunk!

rodosz_2

Nyaralás Rodoszon 7 éjszakára repülővel már 442 € (136 976 Ft) / 2 fő ártól

http://www.neckermann.hu/regio/rodosz

Mindezekhez a csodálatos látványosságokhoz és programokhoz a méltán híres görög vendégszeretet társul, mely a Neckermann ajánlatában szereplő szállások mindegyikére jellemző. Ha eddig még nem döntötte el hova utazzanak idén nyaralni, akkor talán most ehhez adtunk egy kis segítséget.
(BrandTrend)