Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

A folyamatosan növekvő utasforgalom miatt a Budapest Airport parkolói bővítése mellett döntött, hogy könnyebbé és kényelmesebbé tegye az utazást. A fejlesztéssel több mint ezer új parkolóhely jön létre, így 2016 nyarától a szabadidős célból utazók immár három különböző árkategóriájú hosszú távú parkolási lehetőség közül választhatnak.

A Budapest Airport forgalma folyamatosan nő, és a nyári szezonban rekordszámú utas fogadására készül a repülőtér. Manel Moreno, a Budapest Airport közúti előtér kereskedelmi szolgáltatások vezetője szerint idén is jelentős lesz azok száma, akik utazásuk alatt a repülőtéren szeretnék hagyni az autójukat: „2015-ben több mint egymillió utasunk választotta a repülőtéri parkolást távolléte idejére. A szolgáltatás iránt egyre nagyobb az igény, legyen szó pár napos üzleti útról vagy több hetes nyaralásról, ami azt igazolja számunkra, hogy az utasok elégedettek parkolóink ár-érték arányával. A növekvő érdeklődés ugyanakkor megköveteli tőlünk, hogy tovább bővítsük fogadókapacitásunkat, és növeljük meglévő szolgáltatásaink színvonalát. Éppen ezért idén nyáron több mint ezer új parkolóhelyet alakítunk ki, és kidolgoztunk az eddiginél  kedvezőbb árú parkolási alternatívát, hogy még több utasunk számára tegyük egyszerűbbé és kényelmesebbé az utazást.”

Budapest_Airport_160428

A hosszabb időtartamú utazásokra kialakított Holiday Parkoló a termináltól rövid sétára, a Holiday Plus Parkoló pedig pár percnyire helyezkedik el – előbbi 278, utóbbi 177 hellyel bővül. Ezek mellett a Budapest Airport kialakít egy további 600 férőhelyes parkolót, a Holiday Parking Lite-ot, amely még kedvezőbb árakat kínál az utasoknak.

A teljes bővítés és fejlesztés várhatóan augusztusra készül el.
(BrandTrend)