Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

Az NBC Olympics, az NBC Sports Group részlege, az Ericssont választotta a XXXI. nyári olimpiai játékok közvetítéséhez szükséges  videó kontribúciós és disztibúciós megoldások szállítására. Az olimpiai játékokat a brazil Rio de Janeiróban rendezik 2016. augusztus 5-21. között. A bejelentést David Mazza, az NBC Olympics mérnöki projektekért felelős alelnöke és Elisabetta Romano, az Ericsson TV és Média alelnöke és vezetője tette.

Az Ericsson videó feldolgozási megoldásokkal és korszerű moduláris vevőegységekkel támogatja az NBC Olympics vállalatot, hogy az kiváló minőségű, megbízható HD műsort nyújthasson nézők milliói számára. Az Ericsson szakértői napi 24 órában nyújtanak majd helyszíni támogatást, és segítenek a berendezések és a rendszerek telepítésében.

rio

„Az olimpiai játékokat világszerte milliók nézik, és büszkék vagyunk arra, hogy részt vehetünk az NBC Olympics közvetítéseiben.  A tartalmak előállításánál használt  új generációs kontribúciós és disztribúciós megoldásokkal biztosíthatjuk, hogy az USA-beli rajongók a lehető legjobb minőségben láthassanak minden fontos és izgalmas sporttörténeti pillanatot” – mondta Elisabetta Romano. „Folyamatos együttműködésünk az NBC Olympics vállalattal nagyszerű példája sikeres  tömörítési megoldásainknak és szolgáltatásainknak, amelyek bármilyen eszközön valódi mély és zökkenőmentes élményt nyújtanak a fogyasztóknak.”

„Újra a rugalmas és megbízható Ericsson termékekre bízzuk az MPEG-tömörítési feladatainkat” – mondja David Mazza. Ahol kompromisszumot kell kötnünk a sávszélesség és a képminőség között, tudjuk, hogy az Ericsson mindig a lehető legjobb képet fogja adni az adott számú biten.”
(BrandTrend)