Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

Idén nyáron már a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. disztribúciós hálózatából kerülnek a boltok polcaira a Campari Csoport márkái, név szerint a Campari, a Cinzano, a Carolans és az Aperol. A vállalat azért vehette át az említett szeszes italok forgalmazását, mert anyavállalata, a Coca-Cola HBC Csoport az idén partnerségi megállapodást kötött a Campari Csoporttal.

Campari-Kalender-2016

„A HBC ezzel a lépéssel újabb, világhírű, minőségi márkákra tett szert, amelyek jól kiegészítik a magyar vállalat üdítőital portfólióját. Ez további alkalmat adva az üdítőitalok és prémium alkoholos termékek közötti szinergiák, és a vállalat egész országot lefedő disztribúciós hálózatának jobb kihasználására, újabb fogyasztói csoportok megszólítására” – emelte ki Minas Agelidis, a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója. Ezzel összhangban, a jövőben az alkohol és alkoholmentes termékek egyedi kombinációi is megjelenhetnek majd a piacon, tovább bővítve azon alkalmak körét, amikor a vásárlók Coca-Cola termékeket fogyaszthatnak.

A vállalatcsoportnak nem ez az első ilyen együttműködése a szeszes italok piacán. A HBC csoport  10 éve kizárólagos forgalmazója a Brown-Forman (Jack Daniel’s, Finlandia, el Jimador)  márkáknak, amely kiegészült az Edrington (The Famous Grouse, Macallan) termékek kizárólagos forgalmazásával. Nagykereskedelmi forgalmazói továbbá a Bacardi-Martini, valamint a Rézangyal márkáknak is.
(BrandTrend)