Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

A világ vezető gumiabroncs gyártó vállalata, a Bridgestone 14 év után vonul ki a MotoGP versenysorozatból. Az első MotoGP világbajnoki címet 2007-ben ünnepelhette a vállalat, majd 2009-től a sorozat első kizárólagos abroncs beszállítója lett.

A Bridgestone fejlesztéseinek köszönhetően a versenyzők az elmúlt évek során számos körrekordot döntöttek meg a MotoGP sorozatban. Csak a 2015-ös versenyszezonban a csapatok összesen tizenegy körrekordot, tizenhárom időmérő körrekordot és tizenkettő teljes verseny időrekordot állítottak fel Bridgestone BATTLAX MotoGP versenyabroncsokon.

2.Sachsenring 2015 (2)

2015. november 6-án, pár nappal a szezonzáró nagydíj előtt több mint 160 vendég gyűlt össze a Bridgestone VIP vendéglátó páholyában a spanyolországi Valenciában.

A Bridgestone köszönetet mondott a MotoGP csapatoknak, versenyzőknek, gyártóknak, a Dorna, IRTA és FIM szervezeteknek és minden további partnerének, akik az elmúlt tizennégy év során segítették és támogatták a vállalatot a versenyabroncsok fejlesztésében és tökéletesítésében. A Bridgestone külön köszönetét fejezte ki annak a több millió MotoGP rajongónak, akik világszerte figyelemmel kísérték a versenyeket.
(BrandTrend)