Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

A Telekom a Veszprém kézilabdacsapat jövője szempontjából meghatározóan fontos együttműködési szerződést újított meg. Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója, az MVM Veszprém kiemelt támogatójaként a 2015/2016-os, valamint a 2016/2017-es idényben a pénzügyi hozzájárulás mellett telekommunikációs szolgáltatásokkal és eszközökkel segíti a csapat sikeres felkészülését a hazai és nemzetközi meccsekre.

„A Telekom korrekt partnerként immár 18 esztendeje áll a csapatunk mellett, és a most meghosszabbított szerződésnek köszönhetően 2017-ben két évtizedes közös munkánk egészen különleges jubileumát ünnepelhetjük majd meg. Köszönettel tartozunk a kitartó támogatónknak, és úgy gondoljuk, hogy a partnerünk elégedett lehet a magyar és a nemzetközi versengésekben elért eredményeinkkel. Az együttműködés jelzésértékű lehet eddigi és jövendőbeli támogatóink számára” – hangsúlyozta Kálomista Gábor, az MVM Veszprém társelnöke.

„Magyarország egyik legsikeresebb sportcsapatával hosszabbítjuk meg a támogatási szerződésünket, amelynek teljesítménye nemzetközi szinten is kiemelkedő, példaértékű. Természetesen anyagi támogatásunkon kívül marketing- és kommunikációs szolgáltatásainkkal valamint mobil távközlési eszközeinkkel is segítjük a kézilabdacsapat sikeres szereplését ”– mondta Chris Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója.

telekom

„Büszke vagyok arra, hogy 1997-ben még a régi sportcsarnokunkban résztvevője lehettem annak az ünnepélyes ceremóniának, amelynek keretében a piacvezető mobiltársaság elkötelezte magát a csapatunkkal. Csapattársaimmal együtt nagyon örültünk annak, hogy egy olyan szponzor állt mellénk, amely a sportszeretetéről már akkor is híres volt. A szakmai együttműködést folyamatosan sportbaráti kapcsolatok kialakulása erősítette. Jó volt tudni, hogy a támogató egyben az egyik leglelkesebb szurkolónk is” – mondta Éles József, a klub egykori kétszeres világválogatott játékosa.

„Köszönettel tartozunk a Telekomnak, és úgy érezzük, hogy az együttműködési szerződés meghosszabbítása nem csupán eddigi eredményeink elismerését jelenti, hanem biztatásul is szolgálhat a klub, a játékosok és a szurkolók számára is. Nem túlzás azt állítani, hogy két kiemelkedő minőség találkozását testesíti meg ez a közös szerepvállalás. Ami engem illet, nagyon boldog lennék, ha két év múlva, a Telekom támogatásának 20. esztendejében is a magyar bajnokcsapat rendelkezésére állhatnék, és még boldogabb, ha addig a Bajnokok Ligájában is sikerülne megszereznünk az első helyet” – emelte ki Nagy László, az MVM Veszprém kétszeres BL győztes csapatkapitánya.
(BrandTrend)