Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

A Hyundai Motor a 2015. évi Frankfurti Autószalonon mutatja be nagyteljesítményű N almárkáját. Az intenzív tesztek és termékfejlesztések eredményeként létrejött N almárka a Hyundai Motor motorsportban elért sikereire, valamint technológiai kompetenciájára építve tervezi nagyteljesítményű, pályára hangolt gépjárművek négy kerékre állítását, hogy az autók iránt rajongó vásárlókat a „kanyargós országutakon elérhető legnagyobb vezetési élménnyel” ajándékozza meg.

Az N márka két fő pillére épül: az egyik a Hyundai Motor folyamatos, egyre sikeresebb részvétele a rali világbajnokságban (WRC), a másik pedig a márka szellemi és anyagi elkötelezettsége, hogy lenyűgöző formatervű, forradalmian újszerű, nagyteljesítményű autókat fejlesszen és valósítson meg.

New Generation i20 WRC

A Hyundai Motor teljesítmény és kiemelkedő mérnöki munka iránti elhivatottságára hívja fel a figyelmet az új generációs i20 WRC versenyautó előfutára, amely az Autószalonon demonstrálja a Hyundai Motor ambícióit.

Az új generációs i20 modellen alapuló rali versenyautó az első prototípusa annak a leendő járműnek, amely a 2016-os rali világbajnokságon (WRC) dobogós helyezésért száll majd szorítóba. A fejlesztés és a kíméletlen tesztelés fázisában járó, új modell egyre közelebb kerül végleges rali-specifikációjához; a versenyautó a 2016-os rali világbajnokság nyitányán, a Monte Carlo ralin áll először rajthoz.

Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo_teaser 1

Szintén Frankfurtban mutatkozik be az a radikális tanulmányautó, amely a márka leendő, nagyteljesítményű modelljeinek jellemzőit vetíti előre. A ‘Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo’ tanulmányautó fenntartható technológiákat és versenyautókat idéző formanyelvet vonultat fel, és híven érzékelteti a Hyundai Motor N márkájában rejlő lehetőségeket.

150826_Hyundai-RM15-concept-RR QTR1

Mindezeken túl a Hyundai RM15 tanulmány is színre lép Frankfurtban: a koncepcióautó a vállalat teljesítmény iránti szenvedélyét testesíti meg, érzékeltetve, hogy a Hyundai N márka vezetőközpontú technológiái mily módon kerülhetnek sorozatgyártásba.
(BrandTrend)