Kategória: Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

A 8 éve megrendezésre kerülő Sony World Photography Awards 2015-re 171 országból összesen 173.444 nevezés érkezett, amivel a Sony World Photography Awards a világ legnagyobb fotópályázatává nőtte ki magát.

Az éjszaka összefonódik a művészettel, ugyanis a világ legnagyobb fotós versenye, a Sony World Photography Awards legizgalmasabb pályaművei idén is romkocsmák falain elevenednek meg.

Jin Ki, Min_3rd place_Korea National Award

A tárlat eddig megtekinthető volt a Szimplakertben és a Fogasházban, jelenleg pedig a Kuplungban láthatóak a különleges alkotások egészen augusztus utolsó napjáig. Szeptember első hetétől pedig a hónap végéig az utolsó kiállítóterükben, az Instantban csodálhatja meg a nagyérdemű a kiváló pályaműveket.

A vándorkiállítás – ahol a nemzetközi nyertesek mellett a magyar győztes kép is megtekinthető – célja, hogy közelebb hozza a fotóművészetet a mindennapokhoz, minél szélesebb közönséget érjen el, ösztönözze a fiatal generációt egyéni látásmódjuk kifejezésére, továbbá minél többen kipróbálják tehetségüket a 2016 Sony World Photography Awards-on.

Marek Jarkovský

A Sony World Photography Awards 2016-ra június elsejével megkezdődött a jelentkezés, melyet megtehet a http://www.worldphoto.org/ oldalon.
(BrandTrend)