Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

Az óbudai Új Udvarból átalakult Buda Entertainment & Gastro bevásárlóközpontban csütörtökön megnyitott a Rossmann Exclusive Drogéria Parfüméria. A drogéria 43 új márkát is kínál a vásárlóknak, amelyek egy részét korábban drogériában nem lehetett megvásárolni.

Rossmann_exclusive3_s

A 325 négyzetméteres eladótéren olyan hajápolási termékek is kaphatóak, mint a TIGI, a Toni&Guy, a Fudge vagy a Babyliss. A natúr kozmetikumok kedvelői is szélesebb palettáról választanak; a Dr. Organic, az Annemarie Börlind, a Weleda, és a Lavera is bekerült a szortimentbe.

Rossmann_exclusive4_s

A 43 exkluzív márka egyelőre csak az újra megnyitott, az emeletről a földszintre költözött Rossmann Exclusive-ban vásárolható meg. A kínálat bővítésével párhuzamban az üzlet dolgozói is extra képzésen vettek részt, hogy a vásárlói igényeket a választékhoz igazodva szolgálják ki.

A megújult üzlet nyitása alkalmából 3 napig tartó extra akciókkal és 10%-os végösszegi kedvezménnyel kedveskedik vásárlóinak a Rossmann. Az újranyitott egységgel együtt a drogérialánc hazánkban összesen 185 bolttal rendelkezik, és több mint 1200 embert foglalkoztat.

Rossmann_exclusive5_s

A boltok kialakítása során a Rossmann kiemelten figyel arra, hogy a kisgyermekesek számára is kényelmes legyen a bevásárlás. A polcok között extra széles helyet alakítottak ki, hogy babakocsival is könnyű legyen közlekedni.
(BrandTrend)