Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

Stratégiai együttműködést kötött a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola és a szerb Üzleti Egyetem, a University Business Academy (UBA). A május végén megalapított BKF Tudásközpont, Novi Sad a két intézmény hosszú távú együttműködésének alapköve.

A nemzetközi megállapodás kiterjed a kölcsönös oktatócserére, valamint a tervek között szerepel közös képzések indítása is Szerbiában, angol, szerb és magyar nyelven is. A Tudásközpont Újvidéken a FIMEK (az UBA Gazdasági és Mérnöki Kara) épületeiben kapott helyet, ami a jövőben oktatási helyszínként, illetve kutatási központként is működhet.

Az UBA a Vajdaság első akkreditált magánegyeteme. Oktatási gyakorlatának középpontjában a BKF-hez hasonlóan a modern, piaci igényekre reflektáló képzés és a nemzetközi szemlélet állnak.

bkf_tudaskozpont_novi_sad

A megállapodás ünnepélyes aláírásán jelen volt a BKF részéről Kiss Pál István vezérigazgató és Papp-Váry Árpád általános rektor-helyettes, az UBA illetve a FIMEK képviseletében pedig Marko Carić fenntartó, és Dragan Ilić dékán helyettes.
(BrandTrend)