Kategória: Képes hír.

Tavasszal jelenik meg a boltok polcain a megújult Szerencsi kakaópor. Ezzel egy időben egy magasabb kakaóvaj tartalmú termék is megjelenik a boltok polcain. A márka 93 éves történetében most először vállalkozott ekkora mértékű újításra.

szerencsi-kakaopor-design

 

A fogyasztók a Szerencsi kakaóport „cicás kakaóként” ismerik, ezért a figura megújítását egy országos reprezentatív kutatás előzte meg.

 

Bár a grafika az évek során többször változott, a 93 éves márka történetében most először fordult elő, hogy ekkora váltásról határozzanak, ezért kíváncsiak voltak a fogyasztók visszajelzéseire. Ennek alapján született meg az új figura.

szerencsi - uj

„A megújult, megfiatalított cicával azt szeretnénk kifejezni, hogy egy majdnem 100 éves márka is lehet modern, innovatív és emellett megőrizheti mindazt az értéket, amelyet a magyar háziasszonyok megszoktak és szeretettek benne. Hiszünk abban, hogy továbbra is a háziasszonyok kedvence marad a cicás kakaó” – mondta el Szabó Andrea, a Szerencsi kakaó brand managere.

Az új csomagolással egy időben a meglévő 10-12 százalékos kakaóvaj tartalmú kakaópor mellé új termékként egy 20-22 százalékos változat is a boltok polcaira kerül.

A kakaóvaj tartalom szerint többféle kakaót különböztethetünk meg, melyek különböznek egymástól ízükben és színükben is. A leggyakoribb a 10-12 százalékos kakaóvaj tartalmú kakaó, amely kitűnő választás a hétköznapi sütemények elkészítéséhez. A Szerencsi 20-22 százalékos kakaóvaj tartalmú termék, a zsírszegény kakaópornál sötétebb színt, intenzívebb illatot és aromát ad a süteményeknek, ezért leginkább a különlegesebb, alkalmi sütemények elkészítéséhez választják a háziasszonyok. „Fogyasztóink visszajelzése alapján döntöttünk úgy, hogy ezzel a magasabb kakaóvaj tartalmú termékkel is megjelenünk a polcokon” – mondta el Szabó Andrea. „Így a háziasszonyok, akik gyakran sütnek, eldönthetik, hogy kedvenc márkájukból melyik típust válasszák az adott süteményhez.”
(BrandTrend)