Kategória: Karrier és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

David (Dave) McCabe-t nevezték ki az IKEA cseh-magyar-szlovák régióért felelős regionális kereskedelmi és fenntarthatósági vezetőjének, aki 2021 szeptemberében kezdi meg új munkakörének átvételét. Dave az elmúlt három évben a pozíciót betöltő Mounia El Hilali helyébe lép, aki a piaci műveletek vezetőjeként új pozíció betöltésére kapott megbízást az Ingka Csoportnál.

Feladata lesz, hogy mindhárom országban tovább szélesítse az IKEA üzleti tevékenységét és még nagyszerűbb megoldások révén előmozdítsa, hogy az IKEA a vásárlók számára jobb vásárlói élményt nyújtson. Fenntarthatósági vezetőként az IKEA klímapozitív célkitűzéseinek 2030-ra történő megvalósulásáért is felel.

„Nagy örömmel és izgalommal tölt el, hogy a cseh-magyar-szlovák régió csapatához csatlakozhatok. Lenyűgöző volt látni a régióban történt előrelépéseket, és nagyon várom, hogy hozzájárulhassak közös célkitűzésünkhöz, amellyel az emberek többsége számára szebb hétköznapokat teremtünk” – mondja Dave. „Határozott stratégiával rendelkezünk, és ez továbbra is így marad, folytatjuk utunkat, hogy még elérhetőbbé, megfizethetőbbé és fenntarthatóbbá váljunk.”

Több mint 25 éve kezdett el dolgozni az IKEA-nál az Egyesült Királyságban. A kiskereskedelmi logisztika és kereskedelem területén számos áruházi és országos szintű pozíciót töltött be az Egyesült Királyságban, az USA-ban és Kanadában, utóbbiban kinevezett kereskedelmi vezetőként dolgozott. A kiskereskedelmi logisztika, kereskedelem, fejlesztés, illetve innováció területeken több csoportszintű funkciót is betöltött.