Kategória: Karrier és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Augusztus 1-től Rachel Averill a HEINEKEN Hungária új pénzügyi igazgatója. A frissen kinevezett vezető az APAC (Asia-Pacific) régióból, Szingapúrból érkezik Budapestre, hogy Alena Mazanikovától átvegye a pénzügyi osztály vezetését. Rachel Averill az elmúlt három évben üzleti kontrollerként dolgozott, stratégiai projektekben működött közre és a vállalat partnerkapcsolatait fejlesztette a pénzügyek terén. Az elmúlt évben, a járványhelyzet miatti korlátozások idején, fontos szerepet töltött be az üzletmenet folytonosságának fenntartásában. Szingapúri megbízatása előtt a HEINEKEN malajziai leányvállalatánál töltött be vezető pozíciót – ő irányította az üzleti kontroll funkciók átalakítását – ezt megelőzően pedig a világ egyik legnagyobb alkoholos italgyártójánál, a brit Diageonál dolgozott különböző pozíciókban. Az új pénzügyi igazgató férjével és két gyermekével költözött Budapestre.

A HEINEKEN Hungária rendkívül kiterjedt partnerkapcsolatokkal rendelkezik Magyarországon, amit az is jól mutat, hogy a gyártásban felhasznált alapanyagainak kétharmadát a helyi piacról szerzi be. Pénzügyi vezetőként szeretném tovább fejleszteni ezeket az üzleti kapcsolatokat és friss lendületet vinni a HEINEKEN Hungária hazai együttműködéseibe. Bízom abban, hogy tapasztalatommal, a járványhelyzet utáni gazdasági kilábalás idején, nagyban hozzá tudok majd járulni a vállalat üzleti céljainak teljesüléséhez” – nyilatkozta az új vezető, hozzátéve, hogy nagy várakozással tekint budapesti élete elé. „Még csak most kezdtünk el berendezkedni Budapesten, de már most érzem, hogy remek hétvégék várnak ránk is a Margitszigeten! Családként szeretjük a szabadtéri sportokat, szívesen túrázunk, kerékpározunk, futunk, vagy síelünk, örömmel kertészkedünk.

Alena Mazanikova, a HEINEKEN Magyarország korábbi pénzügyi igazgatója, több mint három sikeres év után, augusztus 1-től, egy új kihívással, az európai régió projektvezetőjeként folytatja karrierjét a HEINEKEN-nél.