Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Július 22-től Papp Tímea veszi át a Ringier Axel Springer Magyarország portfóliójához tartozó EgészségKalauz.hu portál főszerkesztői feladatait. A jelenlegi főszerkesztő, Simon Izabella új szakmai megbízást vállal a kiadón kívül.

Papp Tímea feladata, hogy elődje munkáját folytatva, aktuális, közérthető és jól hasznosítható egészségügyi hírekkel és tanácsokkal lássa el az EgészségKalauz.hu olvasóit és közösségi követőtáborát, valamint sikeres pályán tartsa a tematikus portált.

Papp Tímea az elmúlt négy évben a Süddeutscher Verlag Mediengruppe tagjaként ismert hazai szaklapkiadó, a PPH Média Storeinsider.hu FMCG-híroldalánál látott el felelős szerkesztői, majd főszerkesztői feladatokat. Hozzá köthető a szaklapkiadó portfóliójában a mentes táplálkozás vonal: a 2017-ben életre hívott első hazai mentes termékverseny, illetve az ehhez kapcsolódó konferenciák, kiadványok sora. 1996 óta dolgozik újságíróként, szerkesztőként: volt belpolitikai újságíró, riporter, egészségügyi újságíró, néhány évig pedig a Natur Tanya – Anatur biotermék-webáruház marketing tevékenységéért felelt. Pályája egészségügyet érintő területén leginkább az orvos-beteg kapcsolat, az abban tetten érhető információs aszimmetria megbontása, kiegyenlítése, illetve a közérthető kommunikáció megteremtésének lehetősége foglalkoztatta.

“Megtiszteltetésnek érzem, hogy a főszerkesztője lehetek az EgészségKalauz.hu-nak, és érzem a súlyát annak is, hogy mit jelent átvenni a stafétát Simon Izabellától – akinek ezúton is sok sikert kívánok új szakmai feladatához.  Úgy gondolom, hogy megkérdőjelezhetetlen, hogy az elmúlt évek számos olyan sikert hoztak az EgészségKalauz.hu számára, ami nem ment volna Izabella vállalt munkája nélkül. Ami a továbbiakat illeti, a folytonosságot képviselem majd a portál irányvonala tekintetében, de egyben új lendületet is szeretnék vinni a híroldal életébe” – mondta el Papp Tímea a szakmai céljairól.

A Ringier Axel Springer Magyarország ezúton is köszönetét fejezi ki Simon Izabella főszerkesztő munkájáért és sok sikert kíván pályája folytatásához. „Hálásak vagyunk Izabella elhivatottságáért és azokért a személyes erőfeszítésekért, amelyeknek köszönhetően ma erős tartalommal, sikeres pályán fut az EgészségKalauz” – tette hozzá Kovács Tibor, a kiadó ügyvezető igazgatója