Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Salamon Eszter GTC Csoport szintű kinevezése elősegíti a jövőbeni, nagy volumenű ingatlantranzakciók sikeres megvalósítását a közép-kelet-európai piacokon. Salamon Eszter kiemelkedő, mélyreható ágazati ismereteivel és sokrétű tapasztalataival az ingatlanpiac és pénzügyi műveletek terén a GTC optimalizálási és terjeszkedési céljait fogja a továbbiakban elősegíteni a GTC csoport szintű tranzakciós igazgatójaként. A szakemberrel a fedélzeten a fejlesztő a közeljövőben nagyszabású tranzakciók zökkenőmentes lebonyolítását tűzte ki célul különböző piacokon.

Salamon Eszter széleskörű tapasztalattal rendelkezik elsősorban ingatlanokkal kapcsolatos pénzügyi és tranzakciós területeken, melyet több mint 20 év alatt, neves multinacionális vállalatoknál szerzett. Korábbi munkakörében az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. ingatlangazdálkodási igazgatói pozícióját töltötte be, amely társaság egyike a három legnagyobb magyarországi ingatlan alapkezelő társaságnak. E pozíciójában az alapkezelő által kezelt alapok portfóliójában lévő, több mint 1 milliárd euró értékű ingatlaneszközök kezeléséért, valamint az alapok nagy értékű tranzakcióinak lebonyolításáért volt felelős a GTC Csoport új leigazoltja. Elkötelezett vezetőként kitartóan irányította területét a Covid-19 járvány okozta kihívásokat is kezelve, többek között a bérlők bérleti díj kedvezmények iránti kéréseit, a fizetési hajlandóság romlását oly módon, hogy a portfólió kedvező bérbeadottsági szintje jelentősen ne csökkenjen.

Salamon Eszter ezt megelőzően különböző vezetői pozíciókat töltött be Magyarországon a CIB Banknál és az MKB Banknál ingatlanfinanszírozási területen. Feladatai az A-kategóriás irodaházak és egyéb kereskedelmi és lakóingatlanok építésének, működésének finanszírozásától kezdve, a régióban külső partnerekkel történő nagyszabású multifunkcionális fejlesztések támogatásán át, az adásvételi tranzakciók finanszírozásáig terjedtek. Karrierje során erős pénzügyi háttere és mélyreható iparági ismeretei tették lehetővé Salamon Eszter számára, hogy sikeres tárgyalásokat folytasson ingatlanfejlesztő, ingatlanberuházó cégekkel, és nagyértékű M&A tranzakciókat menedzseljen le meghatározó nemzetközi vállalatokkal.

“Mindig öröm, amikor egy ilyen jól képzett szakember kész megosztani egyedülálló tudását és tapasztalatait a közös siker érdekében. Örömömre szolgál, hogy köreinkben köszönthetem Salamon Esztert, aki tranzakciós igazgatóként erősíti csapatunkat. Mivel a közeljövőben számos nagy tranzakció vár ránk különböző piacokon, biztos vagyok benne, hogy kiemelkedő ingatlanpiaci szakértelmével és a pénzügyi műveletek terén szerzett páratlan szaktudásával együtt a GTC sikerét várakozásainkat felülmúlóan fogja előmozdítani” – mondta Yovav Carmi, a GTC igazgatótanácsának elnöke.