Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Az elmúlt évben létrehozott Human Telex ONE online event divízió élére a reklám- és rendezvényszervező ügynökség saját berkein belül talált új vezetőt. Esküdt Attila mintegy 15 éve dolgozik a cégnél, event group leader pozícióját váltotta le az új kinevezéssel.

EskudtAttila_HumanTelex

„A rendezvényszervezés lépcsőfokait végigjártam, és bár az online eventek világára a pandémiás helyzet miatt kezdtünk el intenzíven fókuszálni, úgy gondolom, hogy a hasonló események hibrid formában hosszútávon is velünk maradnak. Főként azok, melyeknél az információátadáson van a hangsúly, például nemzetközi konferenciák, sajtótájékoztatók, sales meetingek esetében látjuk, hogy a résztvevőknek sokkal kényelmesebb és egyszerűbb a digitális térben a földrajzi és időbeli akadályokat áthidalva előadni, vagy vendégként jelen lenni. Mindez kitágítja a lehetőségeket is. A mi feladatunk pedig, hogy ezeket a találkozókat, adásokat is minél élvezhetőbbé és izgalmasabbá tegyük” – mondta Esküdt Attila, aki csapatával együtt számos sikeres megvalósítást jegyez.

A Human Telex ONE munkáját támogatja Bartók Noémi digitális igazgató is.

A teljes rendezvény üzletágért továbbra is Rapatyi Attila event ügyvezető igazgató és Soproni István event kreatívigazgató felel az ügynökségnél.