Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

2021. január 1-től Peter Gazik tölti be a Telenor Magyarország vezérigazgatói pozícióját. A szakember az elmúlt tíz évben különböző vezetői szerepköröket töltött be a telekommunikációban vállalati kapcsolatok és szabályozási területeken, az elmúlt öt évben pedig a szlovákiai O2 mobiltársaság vezérigazgatója volt. A Telenor Magyarország vezérigazgatói posztját Jan Hanustól veszi át, aki 2018 júliusa óta irányította a vállalatot.

“Szeretném megköszönni Jan Hanusnak azt a kiváló munkáját a Telenor Magyarország élén, amely révén egy dinamikusan növekvő vállalattá tette a céget. Egyben örömmel köszöntöm Peter Gazikot a fedélzeten, aki megfelelő tapasztalattal rendelkezik a Telenor további növekedésének biztosításához” – mondta el Ladislav Bartonicek, a PPF Csoport részvényese, a PPF Telecom Csoport vezérigazgatója.

Peter Gazik - Telenor

„Célom, hogy a Telenor Magyarország csapatának vezetésével együtt vihessük tovább a Telenor lendületét. Úgy gondolom, hogy vezetési stílusom, a más piacokon szerzett tapasztalataim, a kreativitásom és az elkötelezettségem nagymértékben hozzájárul a jövőbeni sikereinkhez a magyar piacon” – tette hozzá Peter Gazik, a Telenor Magyarország új vezérigazgatója.