Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Az e-kereskedelmi vezetői pozícióra a SPAR ügyvezetése Bene Nikolettát kérte fel, aki 2014 márciusa óta irányította a marketing osztályt, 2000 óta dolgozik a vállalatnál. A SPAR számára az egyik legdinamikusabban fejlődő terület az online shop, amely több mint 1 milliárd forintos beruházás keretében valósult meg. A szolgáltatás jelenleg Budapesten és mintegy félszáz településen vehető igénybe.

Bene Nikoletta

A marketing osztály vezetője Németh Károly lett, aki 2011 óta marketing vezető helyettesként dolgozott a SPAR-nál, előtte pedig a vállalat új média menedzsere volt. Új pozíciójában a közel 20 fős marketing csapatot, valamint a támogató ügynökségek munkáját fogja össze.

Németh Károly

A SPAR marketing osztály vezető helyettesének Janó Dávid korábbi e-kereskedelmi vezetőt nevezték ki, aki 3 évig irányította az e-kereskedelmi területet. Előtte 2015-től területvezetőként, három éven át pedig áruházvezetőként erősítette a SPAR csapatát.

Janó Dávid

Az októbertől életbelepő személyzeti változások a SPAR piaci pozícióinak erősítését szolgálják, s összhangban állnak a SPAR hazai stratégiájával.