Kategória: Karrier és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Megbízott főszerkesztőként Kovács Levente feladata, hogy elődje munkáját folytatva, tovább fejlessze a portált a korábban lefektetett stratégia mentén. A Noizz.hu célja, hogy az állandó digitális kapcsolatban élő, ún. connected generáció legkedveltebb hírforrásává váljék a közösségi csatornák mellett.

Kovács Levente az elmúlt egy évben a Noizz.hu szenior szerkesztői feladatait látta el. Korábban a Zoom.hu közéleti újságírója volt, azt megelőzően szövegíróként dolgozott a reklám szektorban, szabadúszó tanácsadóként részt vett a Bitcoin.com videós tartalomgyártásában. 2019 tavaszán csatlakozott a NOIZZ szerkesztőségéhez, ahol segédkezett a lap megújításában, tartalom stratégiájának átalakításában, és a portál célközönsége számára fontos társadalmi ügyek tematizálásában.

„Megtisztelő feladat átvenni a stafétát Forrás Dávidtól, akinek ezúton is sok sikert kívánok új szakmai feladatához! Szerkesztőségünk célja változatlan, továbbra is azon dolgozunk, hogy a Noizz.hu iránytűként szolgáljon a pezsgő, nagyvárosi életérzést kereső fiatalok számára: amellett, hogy friss hírekkel látjuk el őket a számukra fontos és menő témákban, aközben a világ társadalmi és környezeti szempontból releváns változásait, a jövőjüket meghatározó eseményeket is megmutatjuk nekik – úgy, hogy az ő hangjukon szólunk hozzájuk!” – mondta Kovács Levente a portál küldetéséről.