Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Az új pozíciót az ügyféligények hatékonyabb kezeléséért, illetve az új és potenciális partnerekkel történő együttműködés fejlesztése érdekében hozta létre a Brightly. A feladatkörhöz tartozik még az ügynökség saját márkájának menedzselése, a versenyképesség növelése és a stratégiai gondolkodás erősítése. Ezeken felül mostantól Polgár Péter felel a szakmai és a nemzetközi kapcsolatokért is.

„A Brightly abban a szerencsés helyzetben van, hogy bár erősen érezzük a járvány negatív hatásait, a partnereink kitartanak mellettünk. Polgár Péter az elmúlt évek során munkájával és hozzáállásával bizonyított, minden ügyfele maximálisan elégedett volt vele, ezért biztos vagyok benne, hogy a legalkalmasabb embert találtuk meg a feladatra” – nyilatkozta Kulicz Gábor ügyvezető igazgató.

Polgar_Peter_Brightly

Polgár Péter a munkájához szükséges tudást a Corvinus, a CEU és a METU egyetemi képzésein szerezte meg, majd többek között az OTP bankkártyaüzleti területén is dolgozott. A Brightly csapatához 2017-ben csatlakozott és olyan ügyfelek kommunikációs projektmenedzsmentje tartozott hozzá, mint a Wizz Tours, az Invitech, a Törley, a Prohuman és a Magyar Turisztikai Ügynökség. Polgár Péter 2019 novembere óta a Magyar Public Relations Szövetség elnökségi tagja is.