Kategória: Karrier és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

2020 januárjától Bognár Gergely tölti be a LeasePlan kereskedelmi igazgatói posztját. A B2B értékesítés és marketing területén 12 éves tapasztalattal rendelkező új vezető feladata többek között az üzleti célok elérésének támogatása, az üzletfejlesztés és a több mint 30 fős kereskedelmi terület irányítása.

Bognar_Gergely

„Izgalmas és kihívásokkal teli feladat számomra, hogy a kiélezett versenyhelyzetben lévő flottakezelő piacon megőrizzük a LeasePlan vezető szerepét hazai és nemzetközi fronton egyaránt, és elérjük az idei évre kitűzött ambiciózus célunkat, miszerint 2020-ban 20.000 autónk legyen az utakon. Egy dinamikusan fejlődő nemzetközi cég leányvállalataként a pozíciónk erősítése mellett nyitnunk kell új területek felé is, így a nagyvállalati szektor mellett nagy hangsúlyt fektetünk a kis- és középvállalkozásokban rejlő lehetőségekre. Ahhoz, hogy sikeres lépésekkel reagáljunk a piaci környezet folyamatos változásaira, az elsődleges célom az új munkakörömben, hogy megvizsgáljam a kereskedelmi osztály működését és javaslatokat tegyek a folyamatok hatékonyságának növelésére, valamint az iparágban kiemelkedőnek számító ügyfélelégedettségünk megtartására, akár további javítására. Szeretnék innovatív ötletekkel hozzájárulni ahhoz, hogy a digitalizációban egyébként is élen járó LeasePlan minél jobban kiaknázhassa a lehetőségeit. Jelentős eredményeket csak csapatmunkával lehet elérni, ezért kulcsfontosságúnak tartom, hogy a munkatársak saját sikerükként éljék meg az elért eredményeket, és a terhelés ellenére motiváltak maradjanak. Az a típusú vezető vagyok, aki mindent megtesz, hogy jó példát mutasson és mindenki véleményére nyitott, mert hiszek abban, hogy egymástól tudunk a legtöbbet tanulni, csak együtt vagyunk képesek fejlődni” – mondta a frissen kinevezett igazgató.

Bognár Gergely a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen gépészmérnöki karán szerzett diplomát, mellyel párhuzamosan az Általános Vállalkozási Főiskolán a közgazdász képzést is elvégezte. Szabadidejében családja mellett legszívesebben sportolással tölti az időt, fiatal korában válogatott triatlon sportoló volt, 2015-ben pedig teljesítette a sportág leghosszabb „Ironman” távját.