Kategória: Karrier és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

A magyar alapítású Kraftwerk Design & Production a rendezvények vizuális koncepciójának kialakítása mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektet az interaktív megoldások fejlesztésére. A saját gyártókapacitással rendelkező vállalat számos multinacionális cég részére tervezett és épített egyedi installációkat Dubajban, illetve a közel-keleti régióban. “Munkánk során komplex megoldásokban gondolkodunk, a kommunikációs célok elérése érdekében gondos kutatás és tervezési folyamat során állítjuk össze azt a mixet, ami biztosítja a fogyasztó számára az élmény felejthetetlenségét, ezáltal a márkákhoz való szorosabb kötődését” – mondta Tordai Bálint alapító ügyvezető.

Gabor_Kurjak

Kurják Gábor csatlakozását több közös projekt sikeres lebonyolítása előzte meg. “Mindig érdekeltek a különleges “experiential” megoldások és hosszú évekkel ezelőtt elkezdett foglalkoztatni az interaktív élmények tervezése, alkotásuk és felhasználásuk marketingkommunikációs, azon belül is rendezvény és kiállítás területen. Azóta a különböző technológiák elérhetőbbek lettek, gyorsabbak, kisebbek és egyszerűbben lehetett velük dolgozni, a kreatív tartalmakkal foglalkozó szakágak robbanásszerűen fejlődtek és felnőtt egy hihetetlen innovatív, digitális generáció.
Mindezek vezettek oda, hogy ma már a fogyasztót, az embert helyezve a középpontba hozunk létre egyre több olyan élményt, aminek szerves része – de nem feltétlenül a legfontosabb – a technológia” – tette hozzá Kurják Gábor.

A közel húszéves ügynökségi tapasztalattal rendelkező szakember pályáját a Ragazzart-nál kezdte, majd kreatív vezetőként hét sikeres évet töltött a Roxer-nél. Társalapítója, és az idei évben történt távozásáig ügyvezetője volt a New Edge Kft.-nek, amely kezdetekben rendezvényeszközök bérbeadására specializálódott, majd a rendezvény- és kiállításdizájn területeivel bővítette a tevékenységét.