Kategória: Karrier és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

2020. január 1-től Sabján Johanna veszi át a Best magazin főszerkesztői feladatait Kolossváry Balázs eddigi főszerkesztőtől. Megtartva korábbi munkakörét ezentúl is ellátja a Cosmopolitan főszerkesztői feladatait, így a jövőben párhuzamosan vezeti a két szerkesztőséget.

„2020-ban reflektorfénybe kerülnek a sztármagazinjaink. Piackutatásunk eredményei alapján a Story magazin tartalmában és vizuálisan is megújul, amit jelentős reklámkampány támogat. Kolossváry Balázs kizárólag a Story megújítására fog koncentrálni. Sabján Johanna kinevezésével a Best magazint erősítjük tovább” – mondta Lipták Tímea magazin divízióigazgató.

Kolossváry Balázs 2016 májusában vette át a Story magazin főszerkesztését, 2018 januárja óta pedig a Best magazint is vezette. Sabján Johanna 2008-ban kezdett az Otthon magazin főszerkesztőjeként, ezt követte a Cosmopolitan és a cosmopolitan.hu szerkesztőségének vezetése 2012-től.

Sabjan_Johanna

Kinevezése kapcsán elmondta: „Nagyon megtisztelő, hogy a Central számít a munkámra és folyamatosan új kihívások elé állít. Szerencsére kiadón belül már több szegmensben kipróbálhattam magam. Januártól nagyon izgalmas lesz a hetilapos lét és az is, hogy egy a Cosmohoz hasonlóan szintén professzionálisan felépített branddel új szegmensben is bizonyíthatok. Egy olyan elsősorban nőket megcélzó sztármagazint szeretnék készíteni, ami amellett, hogy izgalmas, minőségi és empatikus is.”