Kategória: Karrier és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Tovább erősít a DeepInsight csapata, az ügynökséghez senior art directorként csatlakozott Megyeri Gabriella. A közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakember korábban kiadóknál és ügynökségeknél is dolgozott.

Megyeri Gabriella a Laboratory Grouptól érkezett a DeepInsighthoz, korábbi munkahelyén senior art directorként olyan márkákkal foglalkozott, mint az Auchan és a Tungsram. A szakember 2000-2009 között főként kiadóknál vett részt vizuális projektekben, újságíróként pedig az origo.hu-nak, a Joy.hu-nak és a wmn.hu-nak is írt. Az ügynökségi területre 2009-ben váltott át, art directorként, majd senior art directorként dolgozott különböző cégeknek. Megyeri Gabriella 2019 júliusában lett a DeepInsight senior art directora.

Megyeri Gabriella

„A DeepInsight májusban keresett meg, és bár nem gondolkodtam a váltáson, meggyőztek az addigi munkáik, amelyeknél nem a klasszikus, poros, dohos ügynökségi fogásokat vetették be, hanem erős művészeti vonalat képviseltek, és a legújabb technológiák alkalmazásával valódi értéket teremtettek – növelve ezzel mind a márka értékét, mind az ügyfelek elégedettségét. Az első közös projektünk az ÁRKÁD bevásárlóközpontokat és a debreceni Fórumot működtető ECE Projektmanagement Budapest Kft. kommunikációs tendere volt, és már ekkor érezhető volt, hogy jól tudunk együtt lélegezni, mert ugyanaz a célunk: a saját korlátainkat feszegetve okos, különleges, és vizuálisan egyaránt erős, izgalmas koncepciók alkotása” – mondta el.