Kategória: Karrier és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Másodjára is megkapta a bizalmat a tízezer pr-szakembert tömörítő szövetség nemzetközi tagozatától Sztaniszláv András, aki a jövő évben is a CIPR International, a szervezet egyik legnagyobb tagozatának elnöke lesz, amely több mint ezer taggal rendelkezik 76 országból.

Az elmúlt évben számos eredményt ért el a magyar szakember vezetésével működő tagozat. Részt vesznek a CIPR nemzetközi stratégiájának megalkotásában, létrehoztak egy szakmai csoportot Mauritiuson, több afrikai (Nigéria, Uganda, Kenya) országban támogatták a szakmai  továbbképzést PR-eseknek és több szakmai panelbeszélgetést is szerveztek, például a pr-szakemberek mentális egészségéről vagy a fintech kommunikációról.

Sztaniszlav.Andras_photo

Nagyon hasznos tapasztalatokra tettem szert az elmúlt 4 évben, amióta a CIPR tagja vagyok, hiszen minden országban más kihívásokkal küzdenek a PR szakemberek és ezeket megismerve, egymást támogatva tudunk újabb és újabb megoldásokra lelni. A jövő évben tovább szeretnénk bővíteni a tagozat munkáját, így a fő fókusz két szakmai csoport létrehozása lesz, egy a Közel-Keleten és egy a Távol-Keleten” – foglalta össze Sztaniszláv András.

Részben ennek apropóján egy programsorozatot indít Budapesten a nemzetközi pr-kommunikáció megismertetésére, ahol a nemzetközi területen tevékenykedő magyar szakember közreműködésével hallgathatnak panelbeszélgetéseket az érdeklődők. “Szerencsére több magyar ügynökség is szerez elismeréseket nemzetközi versenyeken, számos nemzetközi szakmai szövetség tagsága és előnyei is elérhetőek a magyar PR szakemberek számára, ezt a világot szeretnénk közelebb hozni azoknak, akik be szeretnének kapcsolódni a nemzetközi körforgásba” – tette hozzá a szakember.