Kategória: Karrier és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Április elejétől Dudás Krisztina marketingigazgatóként folytatja pályáját a MikroCredit Zrt. vezetőségében. Feladatai közé tartozik egyebek között a cég marketingstratégiájának kialakítása és a hitelpiaci szegmensben betöltött szerepének erősítése.

A szakember jelentős tapasztalattal rendelkezik nemzetközi pénzintézetek üzleti növekedésének és ismertség-növelésének területén, továbbá számos stratégiai váltást is sikeresen irányított. A MikroCreditet megelőzően öt éven át a Provident marketingigazgatói pozícióját töltötte be. Szakmai feladatain túl aktív szerepet tölt be a hazai szakmai életben a Reklámszövetség elnökségi tagjaként, a Magyar Marketing Szövetség Döntéshozók Klubjának alapító tagjaként, valamint a MMSZ által áprilisban indított Digital Masters program mentoraként.

Dudas_Krisztina_foto

„Örülök, hogy a személyi hitelezés piacán egy olyan fintech céghez csatlakozhattam, amely a pénzügyi vállalkozások között elsőként kínált egyedülálló end to end online hitelkonstrukciót a magyar piacon. A folyamatosan fejlődő MikroCredit Zrt., termékei és növekvő ügyfélköre a változó szabályozási környezetben olyan kihívásokat tartogat számomra, amely sok éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött is izgalmas, új feladatnak ígérkezik” – mondta el Dudás Krisztina.

Sárközi Zoltán, a MikroCredit Zrt. vezérigazgatója kiemelte: „Biztos vagyok benne, hogy Krisztina személyében a dinamikusan fejlődő vállalatunk olyan marketing szakemberre talált, aki tudásával, szakmai tapasztalatával nem csak a hiteltermékeink sikerességéhez járul hozzá, de lendületességével, szemléletével és a digitalizáció iránti elkötelezettségével a csapatunkba is új színt hoz.”