Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Március 18-ától új értékesítési igazgató, Kristóf Kitti vezeti a Danubius Hotel Flamenco és a Hotel Budapest csapatát. A szakember a Danubiustól távozó Prepuk Magdolna helyét veszi át a pozícióban.

Kristóf Kitti 2011 óta erősítette a Hotel Hungaria City Center és a Danubius Hotel Arena értékesítési csapatát, ahol Banquet és MICE sales managereként tevékenykedett. Korábban a két szálloda marketing feladatait is koordinálta, és számos nagy sikerű esemény, így például díjátadók, jubileumi ünnepség és szakmai képzések szervezését irányította.

A Danubius Hotel Gellért, a Danubius Hotel Astoria City Center és a Hotel Erzsébet City Center szállodák értékesítési csapatának irányítását is új szakember látja el márciustól.

A jövőben Bak Enikő, aki eddig is a szállodák üzletfejlesztési igazgatójaként dolgozott, egy személyben irányítja a három szálloda sales, revenue és marketing csapatának munkáját. Ezzel egyidőben Simon Bea korábbi értékesítési igazgató távozott a cégtől.

A húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkező Bak Enikő 2018-ban érkezett a Danubius Hotels Grouphoz. Ezt megelőzően az az Accor Hotels Group központjában Multi Hotel revenue managereként dolgozott. Korábban értékesítés, marketing, e-commerce és revenue menedzsment területek vezetése tartozott a feladatai közé a Mellow Mood Hotels szállodáiban és a Buddha-Bar Hotel Budapestben.
(BrandTrend)