Kategória: Karrier és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Barabás Anna és Puskás Balázs kilenc éve alkot kreatív párost. Korábban olyan ügyfeleknek dolgoztak együtt, mint a Danone, a Milka, az AirFrance, a KLM, az Erste Bank, a Microsoft, a Shell, a Mazda, a Ford, a Nokia vagy a Philip Morris.

Barabás és Puskás (1)szerk

2019 márciusától Barabás Anna senior art director, Puskás Balázs pedig senior copywriter pozícióban folytatja tovább pályafutását a Mediatornál.

Érkezésüket Tárkányi Szabolcs, a Mediator kreatívigazgatója így kommentálta: „A megnövekedett ügyféligények rutinos szakembereket kívánnak, az egyre komolyabb kreatív kihívásokkal csak ők tudják felvenni a versenyt. Ezért is örülünk, hogy a csapatunkhoz egy, a digitális területen is nagy tapasztalatokat szerzett kreatív páros csatlakozik. Anna és Balázs feladatai között a Mediator online és digitális kampányainak tervezése és fejlesztése szerepel majd nagyobb hangsúllyal. Hiszünk benne, hogy az új csapattal tovább folytatódik a Mediator megállíthatatlan sikere.”

„Amellett, hogy igyekszünk nagy hangsúlyt fektetni a fiatal tehetségek felkarolására, a tapasztalt szakemberek elengedhetetlenek a cég további fejlődéséhez. Anna és Balázs nem csak többéves szakértelemmel, de multinacionális tapasztalattal is gazdagítják a Mediator csapatát. Utóbbi kifejezetten nagy öröm számunkra, hiszen egyik nem titkolt célunk a nemzetközi terjeszkedés” – tette hozzá Biró László, a Mediator ügyvezetője.

Barabás Anna és Puskás Balázs úgy érezte, hogy ideje felrázni magukat, szerettek volna egy kis környezetváltozást, újabb élményeket. „Az egy pillanatig sem volt kérdés, hogy továbbra is együtt akarunk dolgozni, ezért nagyon örültünk, amikor a Mediatorral meg tudtunk egyezni a közös folytatásról. Igyekszünk meghálálni a belénk vetett bizalmat, a kollégák kedves fogadtatását, és reméljük, hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a Mediátor még az eddigieknél is gyorsabban fejlődjön, növekedjen!”
(BrandTrend)