Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

G. Nagy Balázs lett a Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. ügyvezetője. A több mint másfél évtizedes menedzsment és üzletfejlesztési tapasztalattal rendelkező új cégvezető 2017 júliusa óta a Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség elnöki tisztét is betölti. Új pozíciójában kiemelt feladatának a Trenkwalder komplex személyzeti szolgáltatói profiljának további erősítését, valamint a digitális HR megoldások széles körű alkalmazását tekinti.

G.Nagy Balázs korábban közel nyolc éven át vezette a Manpower Business Solutions Kft.-t, melynek során az alapoktól építette fel a csoport üzleti folyamatok kiszervezésével foglalkozó üzletágát. A szakember ezt megelőzően, 2003 és 2008 között az Exact Software üzletfejlesztési menedzsereként főként munkafolyamat-menedzsmenttel és különböző információs folyamatok kialakításával foglalkozott.

Nagy sikernek tartjuk, hogy G.Nagy Balázs kinevezésével kiemelkedő szakmai tapasztalatokkal bíró szakember kerül magyarországi leányvállalatunk élére – jelentette ki Fehér Tamás, az osztrák Trenkwalder Csoport alelnöke. – Személye garancia arra, hogy a piaci lehetőségek további kihasználásával vezetése alatt a Trenkwalder tovább erősítheti meghatározó szerepét Magyarországon.

Folytatni szeretném azt az elmúlt években megkezdett munkát, amelynek során a Trenkwalder jelentős lépéseket tett a komplex személyzeti szolgáltatások irányába – hangsúlyozta G.Nagy Balázs. – Célom, hogy ügyfeleink számára a HR szolgáltatások lehető legszélesebb körét tudjuk magas színvonalon és költséghatékonyan biztosítani. Ennek érdekében nagy hangsúlyt helyezek a digitalizációra, az automatizációs lehetőségek minél szélesebb körű kihasználására, és a jövőbe mutató digitális HR megoldások bevezetésére és fejlesztésére.
(BrandTrend)