Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Fási Kata a DDB Budapesttől érkezett a Republic Group csapatához. A 100 fős ügynökség széles körű munkafolyamatait, az ügyfelek stratégiai igényeinek kiszolgálását, hazai és nemzetközi kampányait segíti stratégiai iránymutatással. A stratégiai divízió a reklámügynökség brand fúkuszú szemléletmódját követi, segíti az ügyfeleket integrált stratégiaalkotással, kutatással, innovatív tervezéssel, jövőkutatással, trend előrejelzéssel.

Fási Kata mintegy tíz éve dolgozik a szakmában, korábban a telekommunikáció volt a fő fókuszterülete. Pályafutását hazánk egyik legnagyobb online ügynökségénél, az Arcus Interactive Groupnál kezdte. Ezt követően a MEC-ben (Wavemaker) mélyítette el kommunikációs stratégiai tudását, melynek során a content divíziót erősítve kreatív területen is komoly tapasztalatokat szerzett. Dolgozott továbbá a PHD és a Team Red digitális vezetőjeként, majd a DDB Budapestnél stratégiai tervezőként, ahol kreatív és digitális területen kamatoztatta innovatív szemléletét. Karrierje során számos hazai és nemzetközi márkán dolgozott, mint például a McDonald’s, az Auchan, a Danone, az Unilever, a Storck, a Budapest Bank, a CIB, az Aegon, az IKEA, az Imetec Bellissima, a Magyar Telekom, a Vodafone, a Telenor és a UPC.

Fási_Kata

„A stratégia kreativitás is egyben és többnek kell lennie, mint adat szintetizálás. Ehhez ismerni kell a trendeket, a társadalmat, a kultúrát, amelyben élünk, összességében tehát a fogyasztót. Emellett néha el kell elengednünk a képzeletünket a tekintetben, hogy mit tudunk kihozni egy márkából. Szeretném, hogy a Republic Group továbbra is professzionális, innovatív, trendszetter munkákkal tudjon hozzájárulni ügyfeleink sikeréhez, amelyek nem csak önmagukért léteznek, hanem erős stratégiai pilléreken állva valós és hosszú távú eredményességet biztosítanak számukra. Jean-Marie Dru nyomán abban hiszek, hogy a stratéga feladata a tervezési folyamatban az első kreatív „ugrás” (leap) megtétele, amely biztos alapokon nyugszik, és így a gondolkodást megfelelő irányba képes terelni” – nyilatkozta Fási Kata.
(BrandTrend)